ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Στην μεγάλη παγκύπρια συναυλία του Ανδρέα Μαυρογιάννη

Ποιο ποίημα τραγούδησε ο Μαυρογιάννης στην προεκλογική του συναυλία;

Ζωή Τουτουντζίδου

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 25 Ιανουαρίου η παγκύπρια συναυλία στήριξης του υποψήφιου Προέδρου της δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη στο Στάδιο Ελευθερία – Τάσος Παπαδόπουλος στη Λευκωσία.

Πηγή Φωτογραφίας ΚΥΠΕ

Στην συναυλία τραγούδησαν οι Γιώργος Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ευσταθία, Παντελής Θαλασσινός, Κούλης Θεοδώρου, Παμπίνα Κοντέα, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Δημήτρης Φανής. Ιδιαίτερες στιγμές συγκίνησης υπήρξαν όταν ανέβηκε στο βήμα ο Νταλάρας λόγω της μακράς και στενής σχέσης φιλίας που διατηρεί με τον Α. Μαυρογιάννη.

Φωτογραφία Φίλιππος Χρίστου

Άνθρωποι όλων των ηλικιών από ολόκληρη την Κύπρο βρέθηκαν χθες στο στάδιο, παρακολουθώντας τόσο την συναυλία όσο και την ομιλία του υποψήφιου προέδρου, με highlight της βραδιάς την ερμηνεία του ποιήματος του Γιώργου Σεφέρη «Λίγο ακόμα» το οποίο μελοποιήθηκε από τον Μίκη Θεοδωράκη από τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες που πλαισίωναν την εκδήλωση.

Φωτογραφίες Φίλιππος Χρίστου

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μάλιστα ανάρτησε στην σελίδα του στα social media στιγμιότυπο από την συνάντηση τους στην σκηνή, σχολιάζοντας «Ενώσαμε τις φωνές μας και τραγουδήσαμε. Για την αλλαγή. Για το μέλλον. Για τα όνειρα μας. Για τους αγώνες μας. Για την ελπίδα. Κύπρος Μπορούμε!».

Πηγή φωτογραφίας ΚΥΠΕ

«Υπηρέτησα τον τόπο μας σε όλη μου τη ζωή με πυξίδα μου την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την αξιοπιστία. Έτσι πορεύτηκα και τους μήνες αυτούς, από τη μέρα που κατέθεσα ενώπιον σας την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας», ανέφερε ο κ. Μαυρογιάννης μεταξύ άλλων στην κεντρική ομιλία του

Στο πλευρό του Ανδρέα Μαυρογιάννη ήταν για ακόμη μία φορά η κόρη του, Αθηνά, η οποία ανέβηκε μάλιστα στην σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί με τον πατέρα της το ποίημα του Σεφέρη. Για την περίσταση η Αθηνά επέλεξε ένα causal σύνολο που αποτελείτο από ένα τζιν παντελόνι, κρουαζέ λευκό πουκάμισο και μαύρες ψιλοτάκουνες γόβες.

Δείτε εδώ όλη την παγκύπρια συναυλία υποστήριξης του Ανδρέα Μαυρογιάννη

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση