ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Γιολίτη: Αγκαλιά με τον Τσουρούλη στο ηλιοβασίλεμα

Το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκαν από τις διακοπές τους στην Αίγινα.

Μαρία Καραμάνου

Το Πάσχα φέτος βρήκε την αγαπημένη Έμιλυ Γιολίτη και τον αγαπημένο της Χρύσανθο Τσουρούλλη να επιλέγουν την ειδυλλιακή Αίγινα για τις διακοπές τους αλλά και το Πάσχα. Με αναρτήσεις στα social media, μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους για το νησί, παρουσιάζοντας μας υπέροχες φωτογραφίες από το ηλιοβασίλεμα της περιοχής και κοινά τρυφερά στιγμιότυπα.

Το νησί της Αίγινας, με τα παραδοσιακά του σκηνικά και τα ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα, αποτέλεσε το τέλειο φόντο για τις τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η ζεστή αγκαλιά τους μπροστά στο θέαμα του ηλιοβασιλέματος μας αναδεικνύει την αγάπη και την ενότητά τους, ενώ παράλληλα μας ταξιδεύει σε αυτό το ρομαντικό ταξίδι που επέλεξαν να κάνουν. Με αυτό τον τρόπο, η Έμιλυ Γιολίτη και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης μας προσκαλούν να μοιραστούμε τη χαρά και την ομορφιά τους, αφήνοντάς μας μια αίσθηση ευτυχίας και αισιοδοξίας.

Το Πάσχα στην Αίγινα μετατρέπεται σε μία από τις πιο ζωντανές και χρωματιστές εορτές του έτους, που συγκεντρώνει κατοίκους και επισκέπτες σε μία μαγευτική ατμόσφαιρα γεμάτη παράδοση και κοινωνικότητα. Η παραλία της Αίγινας, φωτισμένη από αναμμένα κεριά και με τις ψαλμωδίες να απλώνονται σαν μελωδικό κύμα από τη μία άκρη της πόλης ως την άλλη, προσφέρει έναν ξεχωριστό καμβά εορταστικών εκδηλώσεων.

Το τοπικό έθιμο του Επιταφίου, που παρουσιάζεται με μια πιο λιτή αλλά εξίσου κατανυκτική μορφή στα χωριά του νησιού, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα συναίσθημα και παράδοσης που ξεχωρίζει. Η Ανάσταση του Μεγάλης Σαββάτου γιορτάζεται με ένταση και χαρά. Εκκλησίες και μοναστήρια του νησιού φωτίζονται θεαματικά, ενώ η ατμόσφαιρα ηχεί από τον ήχο των κροτίδων και των καμπανών που χτυπούν, σηματοδοτώντας τη νίκη της ζωής επί του θανάτου. Το νησί μετατρέπεται σε ένα φεστιβάλ χαράς, με τα πασχαλινά βράδια να ζωντανεύουν, προσφέροντας μια γιορταστική εμπειρία που συχνά θυμίζει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του καλοκαιριού.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση