ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

West: Λανσάρει εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών

Σε συζητήσεις για να ιδρύσει εταιρεία παραγωγής ταινιών ενηλίκων

Μαρία Σάββα

Ο διάσημος ράπερ Kanye West φαίνεται πως επιδιώκει να εισέλθει στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας με τη δημιουργία μιας εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών με τον τίτλο «Yezzy Porn», σύμφωνα με αναφορές του εκπροσώπου του στο Page Six την Τρίτη 22 Απριλίου. Η απόφασή του αυτή φαίνεται να είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων σκέψεων και προετοιμασιών, καθώς δηλώνει ο ίδιος εκπρόσωπός του στο TMZ, επισημαίνοντας πως ο West φαίνεται αποφασισμένος να κάνει αυτό το βήμα.

Για να υλοποιήσει αυτό το εγχείρημα, ο Kanye West έχει ήδη επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της πορνοστάρ Stormie Daniels, Mike Moz, ο οποίος δραστηριοποιείται στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών, με σκοπό να τον βοηθήσει στη δημιουργία αυτής της εταιρείας, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του. Αν όλα πάνε κατά το σχέδιο, η πρώτη ταινία του Yezzy Porn μπορεί να είναι διαθέσιμη ακόμη και πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Αυτή η κίνηση του Kanye West μπορεί να εκπλήξει ορισμένους, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η πορνογραφία είχε αρνητικές επιπτώσεις στην προσωπική του ζωή, όπως στον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian. Ωστόσο, παρά τις προηγούμενες δηλώσεις του, φαίνεται πως ο West είναι έτοιμος να εξερευνήσει αυτόν τον κλάδο της βιομηχανίας ψυχαγωγίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ήρθαν στο φως περιστατικά που δείχνουν τον West να αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού, κάτι που ανέφερε ο ίδιος σε προηγούμενες δηλώσεις του στο Instagram και σε δημοσιεύματα του περιοδικού "Rolling Stone".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS