ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

Κι όμως o Elon Musk άλλαξε το διαστημικό όνομα του μωρού του

Το νέο όνομα εξακολουθεί και πάλι να είναι... περίεργο

Δέσποινα Άσπρου

Αν είσαι φαν της lifestyle επικαιρότητας, θα έχεις μάθει πως ο Elon Musk έγινε πατέρας αφού στις 4 Μαϊου η σύντροφός του και τραγουδίστρια Grimes έφερε στον κόσμο το πρώτο τους μωρό. Θα έχεις επίσης μάθει πως το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας Musk έχει όνομα... X Æ A-12. Ναι, όταν το μάθαμε και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Μέρα με την μέρα όμως... αρχίσαμε να το συνηθίζουμε και έπειτα, μάθαμε και πώς προφέρεται.

Κι όμως, ο γνωστός επιχειρηματίας πρόσφατα αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομα του γιου του επειδή δεν συνάδει με τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας. Αναλυτικότερα, ο υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Καλιφόρνια εκδίδει έναν οδηγό με τα ονόματα που επιτρέπονται να δώσουν οι γονείς στα παιδιά τους. Στον εν λόγω οδηγό, μόνο οι 26 χαρακτήρες της αγγλικής αλφαβήτου και τα κατάλληλα σημεία στίξης, όπως κόμμα, τελεία, παύλα μπορούν να εμφανιστούν σε επίσημα έγγραφα όπως το πιστοποιητικό γέννησης. Οπότε, ένα "διαστημικό" όνομα, δεν μπορεί να αναγνωριστεί επίσημα.

To νέο όνομα του νεογέννητου θα είναι, σύμφωνα με την σύντροφο του Musk και περήφανη μαμά, Grimes, «X Æ A-Xii». «Λατινικοί αριθμοί. Επιτρέπεται μία παύλα» τόνισε η ίδια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση