ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Έτσι προφέρεται το όνομα του γιου του Elon Musk!

Ο ίδιος ο Musk ξεκαθαρίζει

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν ακολουθείς λίγο την επικαιρότητα, θα έχεις μάθει πως ο Elon Musk έγινε πατέρας αφού στις 4 Μαϊου η σύντροφός του και τραγουδίστρια Grimes έφερε στον κόσμο το πρώτο τους μωρό. Θα έχεις επίσης μάθει πως το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας Musk έχει όνομα... X Æ A-12. Ναι, απορήσαμε όλοι και φυσικά κανείς μας δεν ήξερε πώς να το προφέρει. 

O γνωστός μηχανικός και επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι στο YouTube του Joe Rogan και στην εκπομπή ''The Joe Rogan Experience'', και φυσικά η πρώτη ερώτηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το ''Πώς προφέρεται το όνομά του''. 

Σύμφωνα, λοιπόν με τον ίδιο, το X Æ A-12 προφέρεται 'X Ash''. Το ''Χ'' δηλαδή είναι απλά το αγγλικό γράμμα Χ, δηλαδή ''Εξ'' και το Α-12 είναι ακριβώς όπως το βλέπεις. 

Δείτε το απόσπασμα στην αρχή του βίντεο.  

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως το όνομα ήταν ιδέα της Grimes, η οποία λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματος έσπευσε στο Twitter να εξηγήσει την έμπνευση της: 

''X, για την άγνωστη μεταβλητή, Æ στη γραμματική των ξωτικών είναι η αγάπη και / ή η τεχνιτή νοημοσύνη και το Α-12 είναι ο πρόδρομος του SR-17, του αγαπημένου μας αεροσκάφους χωρίς όπλα, χωρίς αμυντικούς μηχανισμούς, απλά ταχύτητα. Πολύ καλό σε μάχη, χωρίς να είναι βίαιο''. 

Αυτά. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με το ''The Verge'' το ζευγάρι ίσως αντιμετωπίσει πρόβλημα στις επίσημες εγγραφές στην Καλιφόρνια, αφού δια νόμου γίνονται αποδεκτά ονόματα που περιλαμβάνουν χαρακτήρες από το αγγλικό αλφάβητο και μόνο. 

Αξίζει να πούμε πως ο Musk έχει ήδη πέντε ακόμα γιους με την πρώην σύζυγό του, Justine Wilson, μέσω τεχνητής γονιμοποίησης.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
elon musk  |  grimes  |  news  |  όνομα  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση