ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Τσέλεπος:Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του

«Κάθε χρόνον έτσι μέραν επαρτάραμεν μέχρι πρωίας! Λείπεις μας πολλά…», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Μαρία Καραμάνου

Ο Ανδρέας Τσέλεπος, γνωστός Κύπριος ηθοποιός, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Πέμπτης 19 Απριλίου, μοιραζόμενος μια φωτογραφία του πατέρα του, Λάκη, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 14 χρόνια σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Τσέλεπος έγραψε με έντονη νοσταλγία, «18/04. Κάθε χρόνον έτσι μέραν επαρτάραμεν μέχρι πρωίας! Λείπεις μας πολλά…». Με αυτά τα λόγια, ο ηθοποιός αναφέρεται στις αναμνήσεις και τις κοινές στιγμές που είχε με τον πατέρα του, δίνοντας έναν τόνο ιδιαίτερα προσωπικό και συναισθηματικό.

Η ανάρτηση αυτή είναι ένδειξη του βαθύτερου δέσμου που είχε ο Τσέλεπος με τον πατέρα του και του πόνου που συνεχίζει να νιώθει από την απώλειά του. Το γεγονός ότι επιλέγει να μοιραστεί αυτές τις στιγμές δημόσια δείχνει την ανάγκη του να τιμήσει τη μνήμη του και να διατηρήσει ζωντανές τις αναμνήσεις τους, καθώς και να εκφράσει τη συναισθηματική φόρτιση που συνοδεύει τέτοιες επετείους.

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση