ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Η κρυφή ζωή της πριγκίπισσας της Ολλανδίας

Όλα όσα ήρθαν στο φως για τη σχέση της με τη Μαφία.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη που έφερε τον κόσμο των βασιλικών διαδόχων στο επίκεντρο, η πριγκίπισσα Catharina-Amalia των Κάτω Χωρών αποκάλυψε ότι έζησε μια κρυφή ζωή στη Μαδρίτη για έναν ολόκληρο χρόνο, αποφεύγοντας απειλές κατά της ζωής της από τη μαφία. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια ενός λαμπερού δείπνου που διοργάνωσαν ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Máxima των Κάτω Χωρών, προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας, Felipe και Letizia.

Η Catharina-Amalia, που παρακολουθούσε σπουδές και διατηρούσε μια χαμηλών τόνων παρουσία, εξερευνούσε την ισπανική κουλτούρα, μαθαίνοντας τη γλώσσα και τις παραδόσεις της χώρας. Αυτή η μυστική ζωή της προσέφερε την ευκαιρία να ζήσει με τους δικούς της όρους, μακριά από τις βαριές ευθύνες της βασιλικής ζωής και τα αδιάκοπα μάτια του κοινού και των μέσων ενημέρωσης.

Το δείπνο αποτέλεσε επίσης την πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Catharina-Amalia συμμετείχε σε ένα επίσημο κρατικό δείπνο, καθιστώντας την επιστροφή της ακόμη πιο σημαντική. 

Μάλιστα, ο βασιλιάς Willem-Alexander επιβεβαίωσε τις φήμες αποκαλύπτοντας, «Πέρυσι, οι συνθήκες ανάγκασαν την κόρη μου να διαμείνει στη Μαδρίτη. Από εκεί, μπόρεσε να συνεχίσει τις σπουδές της. Όλα αυτά έγιναν δυνατά χάρη στην αφοσίωση των Μεγαλειοτήτων τους. Πρόκειται για μια συγκινητική επίδειξη φιλίας. Θα ήθελα να τους εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου». 

Η πριγκίπισσα Catharina-Amalia της Ολλανδίας, έχοντας το ψευδώνυμο «Amalia», αντιμετώπισε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της λίγο μετά την έναρξη των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ τον Σεπτέμβριο του 2022. Οι φήμες και οι απειλές από τη Μαφία του Μόκρο ανάγκασαν την Amalia να αφήσει πίσω την ακαδημαϊκή της ζωή και να καταφύγει στη Μαδρίτη για να βρει καταφύγιο και ασφάλεια.

Στη Μαδρίτη, η νεαρή πριγκίπισσα είχε την ευκαιρία να ζήσει με μια κάποια ανεξαρτησία, μακριά από τον βασιλικό μικρόκοσμο και την συνεχή παρακολούθηση του τύπου και του κοινού. 

Η πριγκίπισσα Catharina-Amalia των Κάτω Χωρών βρίσκεται σε μια νέα φάση της ζωής της, καθώς μετά τη δύσκολη περίοδο στη Μαδρίτη, επέστρεψε στο Άμστερνταμ για να συνεχίσει τις σπουδές της και να ξαναβρεί την καθημερινότητά της. Είναι εγγεγραμμένη στο πρόγραμμα Πολιτικής, Ψυχολογίας, Νομικής και Οικονομικών Επιστημών (PPLE) του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ και έχει μετακομίσει σε ένα σπίτι κατά μήκος του καναλιού Singel.

Η επιλογή της να ζήσει σε ένα σπίτι με ενισχυμένο σύστημα ασφαλείας σηματοδοτεί την ανάγκη για ιδιωτικότητα και ασφάλεια μετά τις απειλές και τα περιστατικά που συνδέονται με τη Μαφία του Μόκρο. Η ανακαίνιση του σπιτιού πριν τη μετακόμισή της δείχνει μια προσεκτική προετοιμασία για να εξασφαλίσει ότι η νέα της κατοικία θα προσφέρει το απαιτούμενο επίπεδο ασφάλειας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση