ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Γεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την Σιμώνη

Το σπάνιο στιγμιότυπο που μοιράστηκε μαζί με την σύντροφο του.

Μαρία Καραμάνου

Η ξεχωριστή ημέρα την Πέμπτη 18 Απριλίου, του Ανδρέα Γεωργίου, δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Στις ευχές που δέχθηκε, ξεχώρισε αυτή της μέλλουσας συζύγου του, Σιμώνης Χριστοδούλου, η οποία δημοσίευσε μία σπάνια και τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού.

Στο στιγμιότυπο, το ζευγάρι απεικονίζεται αγκαλιά, με φόντο την απέραντη θάλασσα, ενώ η Σιμώνη ευχήθηκε στον Ανδρέα με μια αφοπλιστικά αγαπησιάρικη δήλωση, «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου». Αυτή η γλυκιά κίνηση της Σιμώνης αναδεικνύει την ιδιαίτερη χημεία και τον έντονο συναισθηματικό δεσμό που υπάρχει μεταξύ τους, κάτι που σίγουρα έκανε την ημέρα του Ανδρέα ακόμα πιο ξεχωριστή.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γνωστός σκηνοθέτης είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως, «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να με ρωτάνε ό,τι θέλουν, δεν έχω πάει ποτέ σε εκπομπή να πω μη με ρωτήσετε για αυτό. Το θέμα είναι ότι αν δε θες να απαντήσεις, δε θα απαντήσεις. Αν δεν ήμουν καλά στην προσωπική μου ζωή, νομίζω δε θα μπορούσα να φέρω εις πέρας τόσα πολλά πράγματα που κάνω αυτήν την περίοδο. Είμαι πολύ καλά στο κομμάτι αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου και μέχρι εκεί. Δεν το κρύβουμε με τη Σιμώνη αλλά δεν ήθελα να γίνει show ο γάμος μου». 

Δείτε την ανάρτηση:


Photo By @simoni.chr On Instagram

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση