ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» στη Θεσσαλονίκη

Aνακριβείς οι πληροφορίες για ατυχήματα στα γυρίσματα

newsroom must

Με τον Τύπο να ασχολείται ακόμη με το δυστύχημα της ταινίας του Alec Baldwin, ένας ακόμη τραυματισμός κατά την διάρκεια γυρισμάτων κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο λόγος για την ταινία του Jason Statham «Αναλώσιμοι 4» που γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, στα γυρίσματα της ταινίας τραυματίστηκαν δύο τεχνικοί και ένας κασκαντέρ του Jason Statham. Ο πρώτος τραυματισμός έγινε στα Βασιλικά, και όπως μεταδίδουν τα media ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Μετά το ατύχημα, η παραγωγή κάλεσαι την οικογένεια του ηθοποιού στην πόλη και όπως φαίνεται, ο άνθρωπος αυτός παλεύει για την ζωή του αφού η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά,όπου ο κασκαντέρ τραυμάτισε με όχημα έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Πέρα από αυτό, ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

Παρά τις ατυχίες, τα γυρίσματα της ταινίας εξακολουθούν να πραγματοποιούνται κανονικά. Η παραγωγή ωστόσο δεν έχει δώσει ακόμη πολλές πληροφορίες σχετικά με τα ατυχήματα, ωστόσο αναφέρει πως «λαμβάνει όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια του συνεργείου».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση