ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Tom Brady: Πιστεύει πως η Gisele τον απατούσε

Είναι σχεδόν σίγουρος πως η σχέση της Gisele με τον προπονητή της ξεκίνησε πριν από χρόνια

Μαρία Σάββα

Όπως φαίνεται ο Tom Brady έχει αμφιβολίες για την σχέση της πρώην γυναίκας του, σχετικά με το πότε ξεκίνησε, με τον ίδιο να είναι σίγουρος πως τον απατούσε και συγκεκριμένα πως η σχέση της με τον προπονητή της ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο People, η Gisele και ο Joaquim Valente άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούνιο του 2023, οκτώ μήνες μετά το διαζύγιό της. Παρόλα αυτά, ο Tom Brady δεν δέχεται αυτήν την εκδοχή, θεωρώντας πως η σχέση τους διαρκεί εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγές ανέφεραν στη Daily Mail ότι ο Tom δεν έχει πρόβλημα με τον Valente και θα προσπαθήσει να διατηρήσει φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Επιπλέον, η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Tom επιθυμεί να δημιουργήσει μια σχέση με την Gisele που θα είναι εποικοδομητική για όλους, όπου και οι δύο θα μπορούν να συνυπάρχουν ομαλά.

«Αν θέλει να αφήσει τον κόσμο να πιστεύει ότι βγαίνει με τον Joaquim μόνο από τον Ιούνιο, ας είναι έτσι, αλλά είναι μαζί περισσότερο καιρό και δεν το πάνε αργά. Ο Tom το έχει αποδεχτεί», δήλωσε μια πηγή στη Daily Mail.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο Tom βγαίνει ραντεβού και θέλει να ξεφύγει από τη Gisele και να δημιουργήσουν μια σχέση όπου θα μπορούν να είναι συνκηδεμόνες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση