ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Eυριδίκη: «Είμαι πια 56 και ακόμα φοβάμαι»

H αποκάλυψη που έκανε.

Μαρία Καραμάνου

Θα μπορούσε να φαίνεται περίεργο, αλλά οι μεγαλύτερες αλήθειες συνήθως έρχονται στο φως σε στιγμές κρίσης. Όταν οι λέξεις φαίνονται ανεπαρκείς και η καρδιά βαραίνει από το βάρος της θλίψης, η έκφραση μέσω των λέξεων μπορεί να αποδειχθεί θεραπευτική. 

Σε μια τέτοια στιγμή, η Ευριδίκη, η Κύπρια τραγουδίστρια, μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις της για τη ζωή. Με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδωσε φωνή στον εσωτερικό της κόσμο και αφέθηκε να ρεύσει με ειλικρίνεια και ταπεινότητα.

«Κι είμαι πια 36 και φοβάμαι γιατί ακόμα κάνω σαν παιδί…Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι ένιωθα πραγματικά το χρόνο να με απειλεί. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε. Είμαι πια 56 και ακόμα φοβάμαι…κι ακόμα κάνω σαν παιδί…και χαίρομαι γι αυτό. Γιατί σημαίνει πως τη ζωή την αγαπώ. Κι αγαπώ και τους ανθρώπους μου και τον κόσμο όλο και τα πουλιά και τα λουλούδια και τα τραγούδια και τα λιμάνια και τον ουρανό και τη θάλασσα και μαζί με όλα αυτά και μένα αγαπώ! Η ζωή μου όλη ένα χαμόγελο και το χαμόγελο μου η δύναμη μου».

Και συνέχισε λέγοντας, «Μ’ αυτό αγκαλιάζω τους φόβους και τις ανησυχίες της ψυχής μου μέχρι να ηρεμήσουν και να κοιμηθούν. Μ’ αυτό αγκαλιάζω κάθε άνθρωπο που μου απλώνει το χέρι και είναι δίπλα μου και με προσέχει. Φίλοι μου αγαπημένοι, σας ευχαριστώ!».

Δείτε την ανάρτηση της:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση