ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

To Twitter τρολάρει για ακόμη μια φορά την Melania Trump

Ο στολισμός του Λευκού Οίκου... και η Melania Trump

newsroom must

Μπορεί τα Χριστούγεννα να μην αποτελούν η αγαπημένη εποχή της Melania Trump και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση να μην είναι η αγαπημένη της ασχολία, ωστόσο η σύζυγος του Donald Trump πιστή στις τελευταίες υποχρεώσεις της ως Πρώτη Κυρία, διακόσμισε τον Λευκό Οίκο. Όπως είδαμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το αποτέλεσμα ήταν αρκετά λαμπερό και είχε ως  θέμα το «America the Beautiful» δηλαδή η Αμερική είναι όμορφη.

Κοιτάζοντας, μάλιστα, τις εικόνες που αναρτήθηκαν στους επίσημους λογαριασμούς του Λευκού Οίκου έγινε κατανοητό πως η Melania Trump προσπάθησε αυτή την χρονιά να διατηρήσει περισσότερο τις παραδόσεις και να κινηθεί με ένα πιο εθνικιστικό πνεύμα. Και ενώ σαφώς η διακόσμηση ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, οι "επικριτές" της Melania Trump στο Twitter δεν ήταν λίγοι... και το τρολάρισμα που δέχτηκε η ίδια μέσα από τα social media δεν πέρασε απαρατήρητο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Αρχικά πολλοί αποφάσισαν να αποδεχτούν ότι η φετινή διακόσμηση μπορεί να μην είναι τέλεια στα μάτια τους, αλλά είναι καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, με αφορμή την παρουσίαση της φετινής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, πολλοί θυμήθηκαν το ηχητικό που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και βάση αυτού, αποκαλύπτεται πως η Melania δεν είναι φαν της διαδικασίας.

Και φυσικά... τα memes με "πρωταγωνίστρια" την Melania και τα χριστουγεννιάτικα επιτεύγματά της, δεν έλειψαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση