ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Η φωτογραφία του Trump μαζί με τα εγγόνια του είναι must see

Η υπέροχη εμφάνιση της κόρης του προέδρου

newsroom must

Μπορεί σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ο Donald Trump να δήλωσε ότι δεν πρόκειται «να αλλάξει γνώμη» σχετικά με τους ισχυρισμούς που εξακολουθεί να διατυπώνει, άνευ στοιχείων, για εκλογική νοθεία, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις προεδρικές εκλογές, ωστόσο φαίνεται πως το Σαββατοκύριακο που πέρασε κατάφερε να ξεχάσει για λίγο το "δράμα" του και να περάσει λίγο χρόνο μαζί με τα εγγόνια του.

Σε μια σειρά από αναρτήσεις που είδαμε από την κόρη του Donald Trump, Ivanka, με αφορμή το τέλος των εορτασμών του Thanksgiving και την επιστροφή της οικογένειαςστον Λευκό Οίκο, παρατηρήσαμε τον Trump να ποζάρει μαζί με τα εγγόνια του κατά την έξοδό τους από το ιδιωτικό τζετ και παραδεχτήκαμε πως η εν λόγω εικόνα είναι must see... αφού αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του Trump. Την εικόνα μάλιστα αναδημοσίευσε και ο περήφανος παππούς.

Και ενώ σαφώς η εικόνα του Trump μαζί με τα εγγόνια του είναι αξιοπρόσεκτη, απαρατήρητη δεν μπορούμε να αφήσουμε και την στυλιστική επιλογή της Ivanka - η οποία για άλλη μια φορά ήταν εκθαμβωτική. Για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα καμελό double-breasted wool coat - το οποίο είχε ζώνη στην μέση. Το look της ολοκλήρωσε με κόκκινο sweater turtleneck,τζιν παντελόνι και μαύρες knee-high μπότες.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση