ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

To τρυφερό φιλί του Τορναρίτη στη σύζυγο του Λεία

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο υποψήφιος για τη δημαρχεία Λευκωσίας μετά την ψήφο του, ήταν να δώσει ένα φιλί στη σύζυγο του Λεία Τορναρίτη.

Μαρία Καραμάνου

Ο Νίκος Τορναρίτης, ένας από τους κύριους υποψηφίους για τη δημαρχεία της Λευκωσίας, κατέφθασε νωρίτερα σήμερα στο εκλογικό κέντρο για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Λεία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο, εμφανιζόμενος χαμογελαστός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Η παρουσία του ήταν γεμάτη ζωντάνια, με τον ίδιο να δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος και φιλικός με όλους τους παρευρισκομένους, που δεν έχασαν την ευκαιρία να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Η στιγμή που ξεχώρισε, ωστόσο, ήταν αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. Βγαίνοντας από το παραβάν, ο Νίκος Τορναρίτης πλησίασε τη σύζυγό του και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, δείχνοντας τη δυνατή σχέση και την υποστήριξη που υπάρχει ανάμεσά τους. Το ζευγάρι, φανερά ευτυχισμένο και ενωμένο, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και συνεργασίας, που σίγουρα άγγιξε τους παρευρισκομένους και τους πολίτες που παρακολουθούσαν τη σκηνή μέσω των μέσων ενημέρωσης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την ψήφο του, ο Νίκος Τορναρίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Ευχαρίστησε τους δημότες για την προσέλευσή τους στις κάλπες και τόνισε τη σημασία της συμμετοχής όλων ανεξάρτητα από την ψήφο τους, υπογραμμίζοντας την αξία της δημοκρατικής διαδικασίας.

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση