ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Οι Κύπριες που ανέβηκαν στη σκηνή με τους Coldplay

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο όπου τραγουδάνε μαζί με τον frontman του συγκροτήματος, Chris Martin.

Μαρία Καραμάνου

Η συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου, ήταν μια εμπειρία ζωής για χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν από κοντά το αγαπημένο τους συγκρότημα. Για την Έλενα και την Άντρεα από τη Λάρνακα, η μέρα ήταν ίσως η καλύτερη της ζωής τους. 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Chris Martin, frontman του συγκροτήματος, ακολουθώντας την παράδοσή του να επιλέγει ένα πλακάτ από το κοινό, διάβασε το μήνυμα της Έλενας και την κάλεσε στη σκηνή. Το πλακάτ της Έλενας έγραφε, «Οι χρόνιες παθήσεις κάνουν την καθημερινή ζωή δύσκολη αλλά η μουσική σου κάνει την κάθε μέρα καλύτερη. Μπορώ να τραγουδήσω μαζί σου;».

Η συγκινητική στιγμή που ακολούθησε θα μείνει αξέχαστη τόσο στην Έλενα όσο και στο κοινό. Η Έλενα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την αδερφή της και τραγούδησε μαζί με τον Chris Martin, μεταφέροντας ένα ισχυρό μήνυμα για τη δύναμη της μουσικής και τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει στη ζωή των ανθρώπων. Το κοινό χειροκροτούσε θερμά, αναγνωρίζοντας το θάρρος και την ειλικρίνεια της Έλενας.

Οι Coldplay, με τη συγκινητική αυτή κίνηση, απέδειξαν για άλλη μια φορά την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους, κάνοντας τη συναυλία τους όχι μόνο ένα μουσικό γεγονός, αλλά και μια εμπειρία με βαθύ νόημα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Άντρεα αποκάλυψε πως νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και άκουγε τη μουσική των Coldplay για να αντλήσει δύναμη και να περάσει δύσκολες στιγμές. Η παρουσία της στη συναυλία μαζί με την Έλενα είχε μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς η μουσική του συγκροτήματος τους είχε βοηθήσει σε πολύ δύσκολες περιόδους της ζωής τους.

Ο Chris Martin, δείχνοντας την ανθρωπιά και την ευαισθησία του, αγκάλιασε την Έλενα και την Άντρεα, κράτησε τα χέρια τους και τους είπε πως απόψε εκπροσωπούν το κοινό. Η συγκινητική αυτή κίνηση έφερε δάκρυα στα μάτια πολλών παρευρισκόμενων και ανέδειξε τη δύναμη της μουσικής να ενώνει και να στηρίζει τους ανθρώπους.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:

@doctor.vlachakis Coldplay Athens #coldplay #coldplayathens πρωτότυπος ήχος - Doctor Vlachakis

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση