ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Φειδίας: «Είμαι 23 και δεν έχω ψηφίσει ποτέ»

Από το YouTube στις Ευρωεκλογές 2024.

Μαρία Καραμάνου

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Fidias», έκανε αίσθηση καθώς άσκησε για πρώτη φορά το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο στο Μενοίκου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους πολίτες. Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές του 2024 δεν είναι απλώς ένας τυπικός υποψήφιος – είναι ένας 24χρονος YouTuber με περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές, που έγινε διάσημος από την αποστολή του να αγκαλιάσει τον Elon Musk.

Με την παρουσία της οικογένειάς του στο πλευρό του, ο Φειδίας πραγματοποίησε την πρώτη του ψήφο με ιδιαίτερο στυλ, κάνοντας ένα εντυπωσιακό dab μπροστά στις κάμερες. Στη δήλωσή του, ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ήρθαμε οικογενειακώς να ψηφίσουμε. Είναι η πρώτη φορά που ψηφίζω στη ζωή μου. Ο λόγος που δεν ξαναψήφισα είναι επειδή δεν είχε κάποιον να με αντιπροσωπεύει, ενώ σε αυτές τις εκλογές φαίνεται υπάρχει ένα παιδί να με αντιπροσωπεύει. Τα κόμματα έχουν επιτελεία, εμείς δεν έχουμε κανέναν παρά μόνο τον κόσμο. Μπράβο σε όλους τους υποψηφίους. Θέλω να πω σε όλους 'Αγαπώ σας και ευχαριστώ για όλα'». 

Η εκλογική του παρουσία δεν περιορίζεται μόνο στην ψήφο. Ο Φειδίας προγραμματίζει να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα ζωντανά από τις 18.00 έως τις 20.00 στον Alpha, ενώ με την χαρακτηριστική του αίσθηση χιούμορ, προέτρεψε το κοινό, «Πρώτα μην σούζεις τα πόθκια σου πρωτού καβαλικέψεις». 

Ο 23χρονος YouTuber, που ξεκίνησε να δημοσιεύει βίντεο το 2019, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική για να κάνει τη διαφορά. Σε προηγούμενες δηλώσεις του, εξήγησε, «Είμαι 23 χρονών και δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου και είπα στον εαυτό μου ένα βράδυ ότι αν δεν ψηφίσω ποτέ και δεν ενδιαφερθώ ποτέ». 

Η απόφαση του Φειδία να κατέβει υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές αποτελεί μια νέα σελίδα στην καριέρα του, δείχνοντας πως η νεολαία μπορεί και πρέπει να εμπλέκεται ενεργά στα πολιτικά δρώμενα. Με το πάθος και την επιρροή του, ο Φειδίας αναδεικνύεται ως μία δυναμική φωνή για τους νέους ανθρώπους, έτοιμος να φέρει αλλαγές στο ευρωπαϊκό σκηνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση