ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

To Netflix παραδίδει μαθήματα... ''Sex Education''!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

O Otis είναι ένας έφηβος με διάφορα ''θέματα'' και γιος μιας απελευθερωμένης σεξολόγου. Ο Eric, είναι gay αλλά προέρχεται από μια αυστηρή Αφροαμερικανική οικογένεια. Η Maeve είναι μια παρεξηγημένη έφηβη με κακή φήμη και δύσκολο παρελθόν. Αυτοί οι τρεις, κάπως τα βρίσκουν, όταν ο Otis και η Maeve ξεκινούν μια επιχείρηση με σεξουαλικές και ψυχολογικές συμβουλές στο λύκειο τους, με την έμμεση βοήθεια της μητέρας του Otis, που στην ουσία δεν ξέρει πως τους βοηθά. Γύρω τους βλέπουμε διάφορους μαθητές λυκείου με τα δικά τους προσωπικά προβλήματα, που αργά ή γρήγορα καταλήγουν να ζητούν συμβουλές από τον Otis. 

H Βρετανική σειρά είναι κάτι διαφορετικό, με ωμό χιούμορ, πολλές σκηνές.. ακατάλληλες, γλώσσα που δεν αρέσει σε πολλούς και γενικά είναι μια σειρά με Βρετανικό χιούμορ που αγαπάμε. Δεν είναι για όλους, αλλά είναι μια άκρως διασκεδαστική παραγωγή με υπέροχο καστ, ωραία σκηνοθεσία και ωραία τοπία. Αγγίζει διάφορα κοινωνικά προβλήματα έμμεσα, χωρίς να προκαλεί και δεν μπορείς παρά να αγαπήσεις τους βασικούς χαρακτήρες αφού είναι ένα μπολ με... διάφορα ''φρούτα'' που μπορείς να συναντήσεις σε ένα τηλεοπτικό λύκειο. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Review: Είδαμε και λατρέψαμε το ''Titans'' στο Netflix 

Πρωταγωνιστούν η υπέροχη Gillian Anderson (από το ''X-Files'') και οι Asa Butterfield, Ncuti Gatwa και Emma Mackey. Στο σύνολο, είναι τόσο fun που δεν θα θέλεις να το σταματήσεις. Έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ''μια από τις καλύτερες σειρές του Netflix'' συμφωνούμε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
netflix  |  sex education  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση