ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Taylor Swift: Δώρισε 100.000 δολάρια στην οικογένεια της γυναίκας που σκοτώθηκε στο Chiefs’ parade

Η Swift άφησε προσωπικό συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια.

Μαρία Καραμάνου

Η Taylor Swift δώρισε 100.000 δολάρια (79.400 λίρες) σε έρανο για την οικογένεια της γυναίκας που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς στους εορτασμούς του Super Bowl των Chiefs' του Κάνσας. Η Αμερικανίδα  σταρ μοιράστηκε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της Lisa Lopez-Galvan, 44 ετών, η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της παρέλασης νίκης της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Union Station στο Κάνσας, αφού κέρδισαν το Super Bowl.

Η οικογένεια της Lopez-Galvan δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe στη μνήμη της μητέρας των δύο παιδιών και μάλιστα, έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα από τη Swift. Η τραγουδίστρια έγραψε, «Στέλνω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου μετά την καταστροφική σας απώλεια. Με αγάπη, Taylor Swift».

Η Swift έκανε δύο ξεχωριστές δωρεές 50.000 δολαρίων για την οικογένεια της Lopez-Galvan που έχει συγκεντρώσει 174.460 (£138.556) μέχρι στιγμής, ξεπερνώντας τον αρχικό στόχο των 75.000 δολαρίων (£59.565) χάρη στις δωρεές της τραγουδίστριας.

Το GoFundMe επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι οι δωρεές έγιναν από τη Swift. Η οικογένεια περιέγραψε την Lopez-Galvan ως μια «καταπληκτική μητέρα» και είπε ότι ο πυροβολισμός ήταν μια «αδιανόητη τραγωδία».

Η οικογένεια έγραψε στη σελίδα GoFundMe: «Αυτό το ταμείο δημιουργήθηκε για να ωφελήσει την οικογένεια της Lisa Lopez-Galvan. Η Λίζα γιόρταζε την παρέλαση του Chiefs Super Bowl Victory όταν σκοτώθηκε παράλογα. Έχει δύο παιδιά και τον σύζυγό της. Ήταν μια καταπληκτική μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδερφή, θεία, ξαδέρφη και φίλη για τόσους πολλούς. Σας ζητάμε να συνεχίσετε να κρατάτε την οικογένειά της στις προσευχές σας καθώς θρηνούμε για την απώλεια της ζωής της. Αυτό το ταμείο θα βοηθήσει στην παροχή ζωτικής οικονομικής υποστήριξης στην οικογένειά της καθώς επεξεργάζεται αυτή την αδιανόητη τραγωδία».

Οι αρχές στο Κάνσας δήλωσαν ότι ο μαζικός πυροβολισμός που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε ανθρώπους στον εορτασμό του Super Bowl φαίνεται να προήλθε από μια διαμάχη μεταξύ πολλών ανθρώπων. Η αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι οι 22 τραυματίες από τους πυροβολισμούς κυμαίνονταν μεταξύ 8 και 47 ετών και οι μισοί ήταν κάτω των 16 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS