ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Met Gala 2024: Θέμα, ημερομηνία, οικοδεσπότες, dress code και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η μεγαλύτερη νύχτα της μόδας του χρόνου πλησιάζει.

Μαρία Καραμάνου

Το Met Gala 2024 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα της μόδας και του κοινωνικού πολιτισμού. Με την πλήρη είσοδο στο νέο έτος, οι λάτρεις της μόδας σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη αρχίσει να προβληματίζονται για τα πάντα, από το θέμα και τους προσκεκλημένους έως τις ενδυματολογικές επιλογές και τις αναμενόμενες εκπλήξεις.

Κάθε χρόνο, το Met Gala φέρνει μαζί του τον αέρα του θεάματος, της πολυτέλειας και της δημιουργικότητας. Το κόκκινο χαλί γεμίζει με αστέρες από κάθε τομέα, ενώ οι εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές και το εντυπωσιακό μακιγιάζ κλέβουν την παράσταση. Τα memes δεν αργούν να εμφανιστούν, αποτυπώνοντας τις πιο διασκεδαστικές στιγμές της βραδιάς και δημιουργώντας ατελείωτο υλικό για συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Με τόσο πολλά να περιμένουμε, το Met Gala 2024 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μόδα, λάμψη και δημιουργικότητα. Με τόσα πολλά που συμβαίνουν, σίγουρα έχετε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το μεγάλο γεγονός και καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι δεν θέλετε να χάσετε καμία λεπτομέρεια, γι' αυτό συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Met Gala 2024 παρακάτω.

Τι είναι το Met Gala;
Το Met Gala είναι μια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων για το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Με επικεφαλής την αρχισυντάκτρια της Vogue Anna Wintour, λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη με σχεδιαστές και διασημότητες από όλο τον κόσμο να πετούν για να παρευρεθούν. Οι παρευρισκόμενοι φορούν περίτεχνες δημιουργίες αφιερωμένες στο ειδικό θέμα της νέας έκθεσης στο μουσείο, που έχει επιλέξει η ίδια η Wintour.

Ποιο είναι το θέμα του Met Gala 2024;
Το θέμα του Met Gala είναι Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Met, η νέα έκθεση θα επικεντρωθεί στη χρήση έρευνας, συνομιλίας και τεχνολογίας για την αναπαραγωγή των αισθήσεων των μεγάλων έργων του μουσείου. Ο στόχος είναι «να δώσουμε νέα ζωή σε αυτά τα ιστορικά αντικείμενα μέσω δημιουργικών και καθηλωτικών ενεργοποιήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν τις μυρωδιές, τους ήχους, τις υφές και τις κινήσεις των ενδυμάτων που δεν μπορούν πλέον να αλληλεπιδράσουν άμεσα με το σώμα». Για να τιμήσει αυτό, το φετινό σόου «θα εξερευνήσει τις έννοιες της αναγέννησης και της ανανέωσης, χρησιμοποιώντας τη φύση ως μεταφορά για την παροδικότητα της μόδας».

«Οι Ωραίες Κοιμωμένες» θα ενισχύσουν τη δέσμευσή των celebrities με αυτά τα αριστουργήματα της μόδας, προκαλώντας συναισθήματά για το πώς νιώθουν, κινούνται, ακούγονται, μυρίζουν και αλληλεπιδρούν όταν φοριούνται και προσφέροντας τελικά μια βαθύτερη εκτίμηση της ακεραιότητας, της ομορφιάς και της καλλιτεχνικής λάμψης των έργων που εκτίθενται. 

Πότε είναι το Met Gala 2024;
Κάθε χρόνο, το Met Gala πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι το Met Gala 2024 θα γίνει στις 6 Μαΐου.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το Met Gala 2024;
Ενώ το ίδιο το Gala δεν ηχογραφείται ούτε μεταδίδεται για το ευρύ κοινό, το κόκκινο χαλί μπορεί να προβληθεί μέσω ζωντανής ροής. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες για το Met Gala 2024 πιο κοντά στον Μάιο.

Ποιος θα πάει στο Met Gala 2024;
Η λίστα των καλεσμένων του Met Gala δεν αποκαλύπτεται ποτέ πριν από τη μεγάλη βραδιά, επομένως όλοι θα βρεθούμε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη καθώς παρακολουθούμε τους διασημότητες να φτάνουν στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μεγάλα ονόματα που παρευρίσκονται συχνά, όπως οι Kardashians και οι Jenners, η εξαιρετική παρουσιάστρια στο κόκκινο χαλί Emma Chamberlain και η Rihanna. Αν και μας έλειψαν μερικά αστέρια όπως η Zendaya τα πιο πρόσφατα χρόνια. 

Ποιος φιλοξενεί το Met Gala 2024;
Στις 15 Φεβρουαρίου, η Vogue ανακοίνωσε ότι οι Bad Bunny, Chris Hemsworth, Jennifer Lopez, Zendaya και Anna Wintour θα είναι οι συμπρόεδροι του Met Gala του 2024. Επιπλέον, ο δημιουργικός διευθυντής της Loewe, Jonathan Anderson, και ο Διευθύνων Σύμβουλος του TikTok, Shou Zi Chew, θα υπηρετήσουν ως επίτιμοι πρόεδροι της εκδήλωσης.

Ποιος είναι ο ενδυματολογικός κώδικας του Met Gala 2024;
Συνδεδεμένο με το θέμα Sleeping Beauties: Reawakening Fashion, ο ενδυματολογικός κώδικας για το κόκκινο χαλί και την εκδήλωση ονομάζεται «The Garden of Time». Στο βίντεο της ανακοίνωσης, ως έμπνευση βλέπουμε έναν πίνακας ζωγραφικής ενός κήπου γεμάτου λουλούδια και μια γυναίκα με μπλε φόρεμα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS