ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Taylor Swift: 33χρονος κατηγορείται για παρενόχληση και stalking

Ο άνδρας συνελήφθη κοντά στο σπίτι της τραγουδίστριας.

Μαρία Καραμάνου

Στη Νέα Υόρκη, ένας 33χρονος άνδρας με το όνομα David Crowe συνελήφθη κοντά στο σπίτι της Taylor Swift, κατηγορούμενος για παρενόχληση της γνωστής τραγουδίστριας. Η σύλληψη έγινε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, ακολουθώντας καταγγελίες για ενοχλητική συμπεριφορά από έναν άνδρα που παρουσιάστηκε ως «διαταραγμένος».

Ο Crowe κατηγορείται για stalking και παρενόχληση της Swift, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Αυτό το περιστατικό συμβαίνει λίγες ημέρες μετά από μια προσπάθεια διάρρηξης στο σπίτι της τραγουδίστριας. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, η Swift βρισκόταν εκτός σπιτιού για να στηρίξει τον σύντροφό της, ποδοσφαιριστή του NFL Travis Kelce, καθώς η ομάδα του, οι Kansas City Chiefs, έπαιζε αγώνα. Παρόλο που η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει συγκεκριμένα αν ο άνδρας αυτός συνδέεται με την υπόθεση της διάρρηξης, οι κατηγορίες είναι παρενοχλητικές και περιλαμβάνουν stalking εις βάρος της τραγουδίστριας.

Η Taylor Swift έχει δυστυχώς βιώσει περιπτώσεις παρενόχλησης και εισβολής στην ιδιωτική της ζωή. Το 2022, ένας άνδρας συνελήφθη έξω από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, όταν οδήγησε μεθυσμένος και φαίνεται πως προσπάθησε να εισέλθει παράνομα. Επίσης, ένας άλλος άνδρας με το όνομα Roger διέρρηξε το σπίτι της, και η αστυνομία τον βρήκε κοιμισμένο στο κρεβάτι της, έτσι, καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.

Αυτά τα περιστατικά αποκαλύπτουν την έντονη πίεση και τον κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι δημόσιες προσωπικότητες όταν εκτίθενται στη δημοσιότητα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση