ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Λαμπερή μετά την λιποθυμία της η Αννίτα Δημητρίου

Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας της.

Δέσποινα Άσπρου

Κατά την διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης του Αβέρωφ Νεοφύτου στο Παραλίμνι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου η Πρόεδρος της Βουλής αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό ανησύχησε έντονα τους παρευρισκόμενους, ενώ σύμφωνα με πηγές της παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να κριθεί αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δύο μέρες μετά το συμβάν, η Πρόεδρος της Βουλής έκανε το πρώτο της ποστ στο Instagram και όπως είδαμε, μέσα από τις τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν ιδιαίτερα λαμπερή.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανήρτησε τρία στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε να ποζάρει με κομψό sky blue blazer στο γραφείο της. Η εν λόγω απόχρωση πέρα από σικάτη, της ταιριάζει απόλυτα, ενώ αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόσωπό της.

Λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έγινε με αφορμή την διαδικτυακή της συνάντηση με τους / τις προέδρους των Κοινωβουλίων της Σουηδίας αποτέλεσε η φράση: "Κάθε επιτυχία ευχόμαστε στη Σουηδική Προεδρία που πήρε τη σκυτάλη του Συμβουλίου της.

Μέσα από μια πλούσια ατζέντα μάς παρουσίασε σήμερα, σε διαδικτυακή συνάντηση με τους/τις Πρόεδρους των Κοινοβουλίων της, τις προτεραιότητες που έθεσε για την αντιμετώπιση των πολλαπλών διεθνών προκλήσεων.

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα κάθε προσπάθεια της Σουηδικής Προεδρίας να διαφυλάξει τις κοινές μας αρχές και αξίες και το Διεθνές Δίκαιο".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση