ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Σοκαριστικές οι νέες αποκαλύψεις για τον Ωνάση

Νέο βιβλίο υποστηρίζει πως ο Ωνάσης ήταν ένας «βίαιος αμφιφυλόφιλος και αντιμετώπιζε την Τζάκι σαν πόρνη».

Μαρία Καραμάνου

Η Τζάκι Ωνάση, γνωστή για την αψεγάδιαστη γοητεία και τη σύνδεσή της με τον πλούτο και τη δύναμη, έζησε μια ζωή γεμάτη πρόκληση και αντιφάσεις. Από την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι την σύζυγο ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, η Τζάκι παρέμεινε πάντα στο επίκεντρο της δημοσιότητας και των συζητήσεων.

Ο γάμος της με τον Αριστοτέλη Ωνάση έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στην απρόβλεπτη ιδιωτική ζωή τους. Πίσω από την επιφανειακή λάμψη του πλούτου και της κοινωνικής θέσης, κρυμμένα μυστικά και ιστορίες αποκαλύπτουν έναν άνθρωπο που ζούσε στα όρια της ηθικής και της σεξουαλικότητας.

Το νέο βιβλίο «Ask Not: The Kennedys and the Women They Destroyed» αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά του Αριστοτέλη Ωνάση. Αναφέρεται ότι ο Ωνάσης, πέρα από τη φήμη του ως επιχειρηματίας ναυτιλλιακού τομέα, κρύβε ενδόμυχες σεξουαλικές προτιμήσεις και πρακτικές που αναστάτωσαν την αμερικανική κοινή γνώμη. Ο ίδιος φαίνεται να είχε ερωτικές σχέσεις με νεαρούς άνδρες, τους οποίους συχνά «χτυπούσε άγρια», σύμφωνα με αποκαλύψεις.

Αν και η Τζάκι Ωνάση παρουσιάστηκε στην κοινή γνώμη ως σύμβολο κομψότητας και αξιοπρέπειας, η σχέση της με τον Αριστοτέλη είχε σκοτεινές πτυχές. Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Ωνάσης αντιμετώπιζε την Τζάκι σαν «πόρνη», επιβάλλοντας της σεξουαλικές πράξεις που διεξάγονταν μακριά από την κοινή θέα, αλλά και μπροστά σε επιλεγμένους ανθρώπους, όπως σε ιδιωτικά αεροπλάνα και γιότ.

Η ζωή της Τζάκι Ωνάση ήταν γεμάτη διακρίσεις και αντιφάσεις, αλλά πάντα κατάφερε να διατηρεί μια εμφάνιση κομψότητας και αξιοπρέπειας δημοσιογραφώντας την ζωή της, που έχει αναστατώσει πάντα την αμερικανική κοινωνία. 

Αναφέρεται ότι ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε στα νεανικά του χρόνια μια ρομαντική σχέση με έναν ηλικιωμένο Τούρκο ανθυπολοχαγό, ο οποίος βοήθησε να απελευθερωθεί ο πατέρας του. Επιπλέον, υπήρξαν αναφορές για κατασχεμένη περιουσία της οικογένειάς του στη Σμύρνη.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης πέθανε το 1975, ενώ η Τζάκι κληρονόμησε 25 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του. Μετά το θάνατό του, η Τζάκι εργάστηκε ως επιμελήτρια βιβλίων. Η Τζάκι πέθανε από καρκίνο στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν το 1994, σε ηλικία 64 ετών, έχοντας δίπλα της τα παιδιά της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση