ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Καληφώνη: Οι αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Η απάντηση της στο σχόλιο ότι, «Έγινε σαν την Ελένη Βλαχάκη στο επεισόδιο με τις πλαστικές».

Μαρία Καραμάνου

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, γνωστή για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και την παρουσία της στα social media, βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων σχετικά με τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της. Μέσα από το κανάλι του Raw House στο TikTok, η ίδια αποφάσισε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Σε σχόλιο που αναφερόταν ότι «Αυτή η Γαρυφαλλιά έκανε πλαστική στα χείλη και έγινε σαν την Ελένη Βλαχάκη στο επεισόδιο με τις πλαστικές», η Γαρυφαλλιά έδωσε την εξής απάντηση, «Δεν είναι πλαστική, ρε παιδιά. Το να βάλεις υαλουρονικό δεν θεωρείται πλαστική». Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να αποσαφηνίσει ότι η χρήση υαλουρονικού οξέος δεν εμπίπτει στις κατηγορίες των πλαστικών επεμβάσεων.

@rawhouseathens #rawhouseathens #2omorfakoritsia πρωτότυπος ήχος - Raw House

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι δεν έχει προβεί σε καμία πλαστική επέμβαση, παρά μόνο σε ενέσιμο υαλουρονικό στα χείλη. «Δεν έχω κάνει πουθενά πλαστική. Έχω κάνει ενέσιμο στα χείλη. Κάνω μια φορά κάθε 9 μήνες. 0,2 βάζω, μπορώ να σας πω και τη γιατρό μου και δίνω και εκπτωσούλα», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν απέφυγε να αναφερθεί στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα social media. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητά της αποτέλεσαν έναν τρόπο να απαντήσει στους επικριτές της, ενώ ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία στους ακολούθους της να ενημερωθούν για τις επιλογές της στον τομέα της αισθητικής.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση