Λίγο καιρό πριν η Scarlett Johansson εμφανίστηκε στην εκπομπή «Saturday Night Live» σατιρίζοντας την Ivanka Trump, σε ένα μίνι φιλμ το οποίο ήθελε την κόρη του αμερικανού προέδρου να διαφημίζει το άρωμα «Complicit» (Συνένοχη) ενώ στο τέλος του video ακουγόταν μία φωνή που έλεγε «για τη γυναίκα που μπορεί να τα τελειώσει, αλλά δεν το κάνει».
Η Αμερικανίδα ηθοποιός τώρα δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά την απογοήτευσή της «Έχουμε συναντηθεί στο παρελθόν αρκετές φορές. Και οι δύο μεγαλώσαμε στη Νέα Υόρκη και έχουμε κοινούς φίλους», δήλωσε, προσθέτοντας ότι θεωρούσε την Ivanka «εύγλωττη, έξυπνη και ενδιαφέρουσα».
Τώρα όπως αναφέρει είναι «απογοητευμένη» από τις «παλιομοδίτικες» απόψεις της, ιδίως σε ό,τι αφορά την εικόνα της γυναίκας που κατ’ επανάληψη εκφράζει η κόρη και σύμβουλος του Προέδρου στις συνεντεύξεις της. Φυσικά, διευκρινίζει ότι καταλαβαίνει την περίπλοκη θέση στην οποία βρίσκεται η 35χρονη κόρη του Trump αλλά «έχει την ευκαιρία να κάνει τη μεγάλη διαφορά σχολιάζοντας ή όχι κάτι. Αυτό είναι ένα μυστήριο για μένα».