ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο cycling short, λευκό tank top και blazer μαζί με μποτάκια.
 

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Lecjaks στην Ευγενία Κασσιανίδου

«Αγάπη είναι το πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz, ο ποδοσφαιριστής Jan Lecjaks και η εντυπωσιακή Ευγενία Κασσιανίδου, μας χάρισαν ακόμα μία τρυφερή στιγμή μέσα από τα social media.

Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια της Ευγενίας, την Πέμπτη 8 Μαΐου, με τον Jan να της εύχεται δημόσια με έναν τρόπο που συγκίνησε τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ανέβασε ένα καρουζέλ γεμάτο κοινές, ανέμελες στιγμές τους – από τρυφερά πορτρέτα μέχρι στιγμιότυπα από εξορμήσεις τους – και το συνόδευσε με μια φράση που θα μπορούσε να ανήκει σε ερωτικό τραγούδι: «Στην αγάπη δεν έχει σημασία πόσες μέρες, μήνες ή χρόνια είσαι με τον άλλον. Η αγάπη έχει να κάνει με το πόσο αγαπάς τον άλλον κάθε μέρα. Χαρούμενα γενέθλια, σε αγαπώ».

Η ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, γέμισε με καρδιές, σχόλια και ευχές από φίλους, συναθλητές και fans, που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τη δυνατή σχέση του ζευγαριού.

Ο Jan και η Ευγενία δεν είναι από εκείνους που κρύβονται – αντίθετα, επιλέγουν να μοιράζονται αληθινές, αυθόρμητες στιγμές της κοινής τους ζωής. Από ρομαντικές αποδράσεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, μέχρι κομψές εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, οι δυο τους εκπέμπουν χημεία.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση