ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Σάττι:Η συγκινητική πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση

Η ερώτηση που την έκανε να λυγίσει δημόσια.

Μαρία Καραμάνου

Η Μαρίνα Σάττι, η γοητευτική τραγουδίστρια που αναστατώνει τα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας, έδωσε δυναμικό παρών σε μια συνάντηση με τον Τύπο για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Στην εκπομπή «Οδό Ζαρίφη 2», η Μαρίνα μοίρασε συναισθήματα και ανατράπηκε από τα ερωτήματα, αναλύοντας τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες της για τη μεγάλη σκηνή της Eurovision.

Μίλησε με πάθος και αισιοδοξία για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, εκφράζοντας την επιθυμία να αναδείξει την ποικιλία και την πλούσια μουσική παράδοση της Ελλάδας. Με αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει τη σκηνή και να αφήσει το αποτύπωμα της με το τραγούδι «Ζάρι».

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε, «Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα''».

Ωστόσο, μια ερώτηση φαίνεται να τη συγκίνησε βαθιά. Με αγωνία και συναίσθημα, την ρωτήθηκε σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της στη Eurovision. Με συγκίνηση και αμηχανία, η Μαρίνα αρνήθηκε να απαντήσει, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα για τον λόγο αυτής της απόφασης. Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. 

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση