ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Σάββας Περδίος: «Έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε στην Κύπρο τι εστί γαστρονομία»

Η ομιλία του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου στην απονομή των 50 καλύτερων εστιατορίων του νησιού

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, κος Σάββας Περδίος, παρευρέθηκε στην απονομή των 50 καλύτερων εστιατορίων του νησιού που πραγματοποιήθηκε από το Wiz Guide με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.

Στην φαντασμαγορική βραδιά έδωσαν το «παρών» τους Chef και εστιάτορες, με εκλεκτό καλεσμένο τον βραβευμένο Chef, Ανδρέα Άντωνα, ο οποίος παρέθεσε μία άκρως συγκινητική και εμψυχωτική ομιλία με τίτλο «Culinary art, the ingredients of the success».

Ο κος Σάββας Πέρδιος απένειμε το βραβείο στο εστιατόριο που έλαβε την δεύτερη θέση και δεν είναι άλλο από το «L’Atelier Robuchon», παραθέτοντας επίσης μία άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία, λέγοντας «Έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε στην Κύπρο τι εστί γαστρονομία. Κάποτε μιλούσε για φαΐ, όχι φαγητό. Πλέον μιλάμε για γαστρονομία και σίγουρα θεσμοί σαν τον δικό σας, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Μάς αρέσει να βλέπουμε τέτοιους θεσμούς διότι ένας από τους έξι πυλώνες της εθνικής στρατηγικής τουρισμού είναι να καταστεί η Κύπρος ένας ποιοτικότερος τουριστικός προορισμός και σίγουρα θεσμοί σαν τον δικό σας μάς βοηθούν να πετύχουμε αυτό το στόχο. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε εδώ και του χρόνου και τα επόμενα χρόνια να στηρίξουμε τις προσπάθειες σας».

Χορηγοί των WiZ 50 Best Restaurants είναι: Τράπεζα Κύπρου, Acqua Panna, San Pellegrino, Nico Lazaridi Winery, Epic, Petrolina.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση