ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με animal print και kitty heels
 

Ποιους είδαμε στην τελετή απονομής Wiz Guide 50 Best Restaurants

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη τελετή απονομής Wiz Guide 50 Best Restaurants

Μαρία Σάββα

Το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής του νέου θεσμού του WIZ GUIDE, «Wiz Guide 50 Best Restaurants», στο Event Center της Μαρίνας Αγίας Νάπας, που εγκαινιάστηκε φέτος, στην οποία βραβεύθηκαν τα 50 καλύτερα εστιατόρια του νησιού μας, με αρκετές γνωστές προσωπικότητες να δίνουν το παρών τους.

Το εστιατόριο που καταταγεί στην πρώτη θέση της λίστας ήταν το LPM του ξενοδοχείου Parklane, με το βραβείο να παραχωρήθηκε από τον Κύπριο σεφ Ανδρέα Άντωνα, ο οποίος παρέδωσε ομιλία στην εκδήλωση με το θέμα «Culinary art,the ingredients of the success». Να σημειώσουμε ότι παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Αφροδίτη και ο Δημήτρης Δερματά, κάνοντας τα δικά τους σχόλια για το κάθε εστιατόριο.

Να σημειώσουμε ότι μετά την εκδήλωση όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα λαχταριστά gourmet Finger Food που ετοίμασε ειδικά για την βραδιά το εστιατόριο L’Atelier Robuchon.

Χορηγοί των WiZ 50 Best Restaurants είναι: Τράπεζα Κύπρου, Acqua Panna, San Pellegrino, Nico Lazaridi Winery, Epic, Petrolina.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PARTIES: Τελευταία Ενημέρωση

LABELS x ICE PLAY CELEBRATING WOMEN

LABELS x ICE PLAY CELEBRATING WOMEN

Στα πλαίσια των εορτασμών για τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, η LABELS Boutique σε συνεργασία ...
 |  PARTIES