ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Rolling Stones: Ετοιμάζουν μεγάλη έκθεση στο Λονδίνο

Κάτι μεγάλο και ξεχωριστό ετοιμάζουν για τους φαν τους οι Rolling Stones. Το διάσημο συγκρότημα ανακοίνωσε το The Rolling Stones – Exhibitionism, για χάρη του οποίου έχουν δώσει πρόσβαση στο αρχείο τους για μια έκθεση που θα γίνει στην Saatchi Gallery στο Λονδίνο.

Η έκθεση αναμένεται να παρουσιαστεί στις 6 Απριλίου του 2016 και θα φιλοξενηθεί σε 9 χώρους και δύο ορόφους, περιλαμβάνοντας πάνω από 500 αντικείμενα από την ιστορία του συγκροτήματος.  

Πρόκειται για ένα διαδραστικό τουρ στο αχανές καλλιτεχνικό έργο των Rolling Stones.   

«Έχουμε αφοσιωθεί σε αυτό. Κοιτάξαμε αρκετές προτάσεις και τρόπους να παρουσιάσουμε αυτά τα πράγματα. Και αλλάξαμε πολλές ιδέες από αυτές που μας παρουσιάστηκαν αρχικά και τις αντικαταστήσαμε με τις δικές μας. Νομίζω ότι αυτό είναι καλό», είπε ο Mick Jagger,
 
 Ο σχεδιασμός του Exhibitionism πήρε τρία χρόνια με την τελική έκθεση να περιέχει αυθεντικά σκηνικά από τις συναυλίες τους, καμαρίνια και αντικείμενα από τα παρασκήνια. Θα παρουσιαστού επίσης σπάνιες κιθάρες και όργανα, εμβληματικά κουστούμια, σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα, βίντεο που δεν έχουν προβληθεί ποτέ, ημερολόγια και αλληλογραφία, αυθεντικά πόστερ και εξώφυλλα άλμπουμ αλλά και μοναδικές κινηματογραφικές παρουσιάσεις.

Οι συνεργασίες τους με τους Andy Warhol, Shepard Fairey, Alexander McQueen, Ossie Clark, Tom Stoppard και Martin Scorsese, δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

«Το σκεφτόμαστε εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά θέλαμε να γίνουν όλα σωστά και σε ευρύτερο πεδίο όπως ακριβώς σχεδιάζαμε την παραγωγή των συναυλιών στις περιοδείες μας», είπε ο Jagger.

«Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή να το κάνουμε».   «Αν και είναι για τους Rolling Stones, δεν είναι απαραίτητα για τα μέλη της μπάντας», δήλωσε ο Keith Richards.

«Είναι επίσης για όλα τα εξαρτήματα και την τεχνολογία που έχουν να κάνουν με την μπάντα όπως τα όργανα που πέρασαν από τα χέρια μας ανά τα χρόνια, αυτά θα κάνουν την έκθεση πραγματικά ενδιαφέρουσα».    

Ο Jagger αποκάλυψε επίσης πως η έκθεση θα περιλαμβάνει και μερικά πολύ χαζά πράγμα «και εννοώ πραγματικά χαζά».

To συγκρότημα συνεχίζει στις συναυλίες του στην Αμερική στο πλαίσιο της Zip Code περιοδείας του. Αρνήθηκαν ότι με την έκθεση είναι σαν να προδικάζουν το τέλος της καριέρα τους σαν γκρουπ.  

 «Δεν νομίζω ότι σημαίνει ότι όλα τελείωσαν επειδή κάνεις μια αναδρομική έκθεση», είπε ο Jagger.

 Η The Rolling Stones – Exhibitionism έρχεται μετά από την πετυχημένη έκθεση του David Bowie στο μουσείο Victoria and Albert στο Λονδίνο τον Μάρτιο του 2013, που μάζεψε περίπου 311.000 επισκέπτες.

Κάθε ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων έσπασε ο καλλιτέχνης, ενώ η έκθεση ταξίδεψε στο Σάο Πάολο, το Σικάγο και το Παρίσι.

Αυτά έχουν σίγουρα βάλει στο μάτι και οι Rolling Stones.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X