ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Robert DeNiro: Η ομιλία του σε απόφοιτους που προκάλεσε αίσθηση

Το παρών του στην τελετή αποφοίτησης του Tisch School of the Arts στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, έδωσε ο Robert DeNiro. Τα λεγόμενα του προκάλεσαν αίσθηση και έγινε πολύ γρήγορα viral.

Μέσα από την ομιλία ο χολιγουντιανός σταρ ανέφερε πως,

«Οι απόφοιτοι λογιστικής; Έχουν όλοι δουλειές. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ζηλεύετε τους λογιστές; Δεν νομίζω. Είχαν επιλογή. Ίσως να ήταν παθιασμένοι με τη λογιστική, αλλά νομίζω ότι το πιθανότερο είναι ότι χρησιμοποίησαν τη λογική τους για να επιλέξουν μια καριέρα που θα τους έδινε πιθανότητες για επιτυχία και σταθερότητα. Λογική, κοινή λογική στο Tisch School of Arts; Πλάκα μου κάνετε; Αλλά δεν είχατε αυτή την επιλογή, έτσι δεν είναι; Ανακαλύψατε ένα ταλέντο, αναπτύξατε μια φιλοδοξία και αναγνωρίσατε το πάθος σας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «Όταν έχουμε να κάνουμε με τέχνη, το πάθος πάντα νικά την κοινή λογική. Δεν ακολουθείτε απλά τα όνειρά σας, αλλά προσπαθείτε να βρείτε το πεπρωμένο σας. Είστε χορευτής, τραγουδιστής, ηθοποιός, καλλιτέχνης. Ε ναι, τη γ@μήσατε. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι κακό να ξεκινάς από εκεί».

Με το τέλος της ομιλίας του, τους προετοίμασε για την απόρριψη, συμβουλεύοντάς τους μάλιστα να μην την παίρνουν προσωπικά.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X