ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: denim skirt, πουκάμισο και μπότες western
 

Raye: Έμεινε στη σκηνή μονάχα με τα εσώρουχα

Καθώς τραγουδούσε το «Body dysmorphia» για να περάσει το μήνυμα για τη διαταραχή σωματικής δυσμορφίας.

Μαρία Καραμάνου

Η 25χρονη τραγουδίστρια Raye πραγματοποίησε μια ανατρεπτική εμφάνιση στη σκηνή του Royal Albert Hall. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού "Body Dysmorphia," το οποίο αναφέρεται στη διαταραχή σωματικής δυσμορφίας, αποφάσισε να αφαιρέσει τα ρούχα της, μένοντας μόνο με τα εσώρουχά. Αυτή η ενέργεια της Raye αποτέλεσε ένα δυνατό στιγμιότυπο καλλιτεχνικής έκφρασης.

Κατόπιν, επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι "Ice Cream Man," το οποίο αναφέρεται στη θεματική της σεξουαλικής επίθεσης. Η επιλογή αυτή συνέδεσε την εμφάνισή της με σοβαρά κοινωνικά θέματα, όπως η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας, η σεξουαλική βία και το άγχος, που αναδεικνύονται και στους στίχους των τραγουδιών της, όπως αναφέρει το άλμπουμ της "My 21st Century Blues."

@soph24pi3 body dysmorphia live in london one of the powerful woman i know #orchestra #raye #royalalberthall #london #fyp original sound - soph

Μετά το τέλος της συναυλίας της, η Raye μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της στο Instagram, αναφέροντας ότι αυτή ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας της. Εξέφρασε την απίστευτη χαρά της για την επιτυχία της εμφάνισης, αναφέροντας ότι τα κριτικά σχόλια ήταν εξαιρετικά θετικά. Σημείωσε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να πιστέψει ότι αυτή είναι η πραγματικότητα της ζωής της, και εξέφρασε την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης.

 

Παράλληλα, εξέφρασε την αντίθεσή της στην υπερβολική επικέντρωση στην εμφάνιση και τον καθρέφτη, καθώς ανέφερε ότι μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό. Τονίζοντας την χρήση της μουσικής ως θεραπεία για την επεξεργασία των προσωπικών της συναισθημάτων, εξέφρασε την επιθυμία της να ανοίξει διάλογο για δύσκολα θέματα όπως η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας και η σεξουαλική βία.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση