ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Angelina Jolie: «Μικρότερη ήμουν αρκετά σκοτεινή και πανκ»

Όλα όσα αποκάλυψε για τα εφηβικά της χρόνια, την μητρότητα και την μόδα

Μαρία Σάββα

Η γνωστή ηθοποιός Angelina Jolie μπήκε επισήμως στον χώρο της μόδας και πραγματοποίησε την πρώτη της συνέντευξη ως σχεδιάστρια στη Vogue, με την ίδια να πόζαρε με spray-painted φόρεμα για iconic φωτογραφίες στο Atelier Jolie που ετοιμάζεται ακόμη.

Πέρα από αυτό η ίδια μίλησε για την μητρότητα, τα εφηβικά της χρόνια αλλά και ποιος είναι ο στόχος του ατελιέ της. Αρχικά η ίδια μιλώντας για το ατελιέ της είπε πως ο στόχος της είναι να ενσωματώσει τις αντιλήψεις της για την κοινωνία στον κόσμο της μόδας – οραματίζεται έναν συνεργατικό χώρο, ο οποίος θα φιλοξενεί workshops που συνδυάζουν την υψηλή ραπτική με το upcycling, ενώ θα έχει και καφέ που θα στηρίζει οργανώσεις προσφύγων.

«Δεν θέλω να γίνω καμία μεγάλη σχεδιάστρια μόδας… Θέλω να δημιουργήσω ένα μέρος που θα έρχονται άλλοι άνθρωποι για να γίνουν ακριβώς αυτό», τόνισε η ίδια.

Μιλώντας για το γεγονός ότι ήταν single μητέρα από νεαρή ηλικία η ίδια ανέφερε πως «Ήμουν 26 όταν έγινα μητέρα». «Άλλαξε όλη μου η ζωή. Το ότι έκανα παιδιά, με έσωσε – και μου έμαθε να υπάρχω διαφορετικά σ’ αυτόν τον κόσμο. Πιστεύω πως, πρόσφατα, θα πήγαινα σε πολύ πιο σκοτεινά μονοπάτια, αν δεν ήθελα να ζήσω για εκείνα. Είναι καλύτερα από εμένα, επειδή αυτό ακριβώς θέλεις να γίνουν τα παιδιά σου. Φυσικά, είμαι η μαμά και, ελπίζω, το safe space που τους παρέχει σταθερότητα. Είμαι, όμως, κι αυτή που κοροϊδεύουν – και τα βλέπω σε τόσες διαφορετικές πτυχές της οικογένειάς μας», σχολίασε στην συνέχεια.

Με αφορμή τα τατουάζ της τα οποία τα παιδιά της αποκαλούν «cringe» η ίδια μίλησε για την εφηβική της ηλικία αποκαλύπτοντας πως «Μικρότερη, ήμουν αρκετά σκοτεινή. Ήμουν πανκ, δεν ήμουν το δημοφιλές παιδί – πήγαινα σε thrift stores, έκοβα πράγματα, έκαιγα πράγματα με τσιγάρα: Αυτή ήμουν ως έφηβη, και δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Ίσως αυτό το κομμάτι μου, θέλει να αντισταθε».

«Θέλω να ζουν για τον εαυτό τους», τόνισε μιλώντας για τα παιδιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση