ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Ραμόνα Βλαντή: Κατηγορεί την Χατζηπαντέλη ότι είναι μέσα στις πλαστικές

«Οι bloggers του Instagram είναι κορίτσια της μόδας;», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη Σοφία Χατζηπαντελή και άλλους παρουσιαστές τηλεοπτικών προγραμμάτων μόδας. Αναφέροντας τη Σοφία Χατζηπαντελή, εξέφρασε την άποψή της μέσω της κάμερας του "MEGA Καλημέρα". Ανέφερε ότι προωθεί τη διαφορετικότητα μέσω των φρυδιών, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο ή πρωτότυπο, και δεν ξέρει αν αυτό είναι γνήσιο για την ίδια. Επίσης, σχολίασε πως είναι ένα όμορφο κορίτσι, αλλά δεν πληροί τα πρότυπα ενός μοντέλου. Κατά την άποψή της, τα μοντέλα πρέπει να είναι φυσικής ομορφιάς. Εξέφρασε επίσης αμφιβολίες για το αν η Σοφία Χατζηπαντελή είναι χωρίς πλαστικές επεμβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πβς, «Δεν βλέπω My Style Rocks, έχει γίνει πολύ ριάλιτι . Εμένα δεν μου αρέσει κανένα κορίτσι, η καλύτερη από όλες είναι η Όλγα που κάτι κάνει διαφορετικό από τις άλλες, γιατί είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο. Αν θα μπορούσατε να μου πείτε ποιος θα με κρίνει σε ένα ενδεχόμενο All Star My Style Rocks, θα μπορούσα να σας πω αν θα συμμετείχα. Θα πρέπει να είναι ή στο ίδιο επίπεδο με εμένα ή πολύ πιο πάνω από εμένα».

Όταν ρωτήθηκε αν θα παρακολουθούσε τον Γιώργο Καράβα στο "Shopping Star", η Ραμόνα Βλαντή απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι δεν ασχολείται με το αντικείμενο της μόδας και ότι θα τον παρακολουθούσε μάλλον σε μια πρωινή εκπομπή γενικού περιεχομένου, καθώς είναι ένα πρόσωπο που της αρέσει.

Σχολιάζοντας την πιθανή συμμετοχή της Έλενας Γαλύφα στο "Shopping Star", αμφισβήτησε τον τίτλο των bloggers στο Instagram ως κορίτσια της μόδας, ερωτώντας πώς και γιατί θεωρούνται ειδικοί στον τομέα. Υποστήριξε ότι ο απλός τρόπος να ποστάρεις ένα σύνολο που έχεις επιλέξει από σχεδιαστή ή καταστήματα δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχεις γνώσεις στη μόδα. Εκφράζει την άποψη ότι η αισθητική μόνο δεν αρκεί για να θεωρηθείς ειδικός στον τομέα της μόδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση