ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Kourtney Kardashian: «Δεν υπάρχει σεβασμός», φώναζε στην Kim Kardashian

Κατηγορεί την Kim ότι την επισκίασε τη μέρα του γάμου της.

Μαρία Καραμάνου

Το νέο teaser της σειράς "The Kardashians" φέρνει μια έντονη δραματική ατμόσφαιρα, με την Kim και την Courtney στο επίκεντρο. Στο πρόσφατο κλιπ, οι θεατές παίρνουν μια μικρή γεύση από την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στις αδελφές, και αυτό αναμένεται να είναι το κεντρικό θέμα της τρίτης σεζόν.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις είκοσι πέντε Μαΐου στο Hulu, και η σειρά φαίνεται να επικεντρώνεται σε μια έντονη μάχη σχετικά με ένα βασικό ζήτημα για την οικογένεια, τον οίκο Dolce & Gabbana. Καθώς οι τάσεις συγκρούονται και οι κατηγορίες πετάγονται, οι Kardashian βρίσκονται σε μεγάλες συγκρούσεις. Το teaser ξεκινά με την Kim να εκφράζει την επιθυμία της να αποφύγει τις διαφωνίες μέσα στην οικογένεια. Ωστόσο, η Courtney δηλώνει ότι δεν υπάρχουν όρια και σεβασμός. Αυτή η αδελφική διαμάχη απειλεί να επηρεάσει και άλλα μέλη της οικογένειας, όπως την Kylie, Kendall, ωστόσο, οι δυο ετεροθαλείς αδερφές κρατούν ουδέτερη στάση.

«Ακόμα και μέσα από όλη αυτή την τρέλα, δεν θέλω να τσακωθώ με την οικογένεια» είπε η Kim με την αδερφή της να δείχνει ανυποχώρητη, τονίζοντας: «Δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει σεβασμός».

Η σχέση ανάμεσα στην Kim και την Courtney φτάνει σε σημείο ρήξης λόγω της κατηγορίας που απαγγέλλει η Courntey κατά της Kim. Συγκεκριμένα, η Courntey ισχυρίζεται ότι η Kim χρησιμοποίησε τον γάμο της με τον Travis τον Μάιο του 2022 ως απλή "επιχειρηματική ευκαιρία", αμφισβητώντας την ειλικρίνεια των σκοπών της. Αναφέρει επίσης ότι η ξεχωριστή ημέρα του γάμου επισκιάστηκε από αυτές τις ύπουλες κινήσεις της Kim.

Ο πολυτελής γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιόκτητο ιταλικό αγρόκτημα που ανήκει στους διάσημους σχεδιαστές μόδας Dolce & Gabbana, τον Domenico Dolce και τον Stefano Gabbana. Οι ίδιοι σχεδίασαν και το νυφικό φόρεμα της Kim. Ωστόσο, η ένταση ανάμεσα στις αδελφές εκτοξεύθηκε όταν η Courntey ανακάλυψε ότι η Kim συνεργαζόταν με τη μάρκα μόδας για τη δημιουργία μιας συλλογής με τον τίτλο "Ciao, Kim". Μετά από λίγο καιρό, η Kim ανακηρύχθηκε το πρόσωπο των Dolce & Gabbana, ενώ η συνεργασία τους έκανε το επίσημο ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το νέο τρέιλερ εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση