ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πρίγκιπας William: Σε ρόλο σεφ για την σύζυγο του

Στο πλευρό της συζύγου του στάθηκε από την πρώτη στιγμή ο πρίγκιπας William.

Μαρία Καραμάνου

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε ανάρρωση μετά από ένα σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα. Έχει επιστρέψει στο σπίτι της στο Windsor μετά την εξιτήριο από το The London Clinic και λαμβάνει φροντίδα από τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, καθώς και από την οικογένειά της.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Kensington Palace, αναφέρεται, «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι της στο Windsor για να συνεχίσει την ανάρρωσή της μετά το χειρουργείο. Κάνει πρόοδο». Το Παλάτι επίσης ευχαρίστησε την ομάδα του The London Clinic και ειδικά το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που παρείχαν, ενώ εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τις θετικές ευχές που έλαβε από όλο τον κόσμο.

Η Kate Middleton έχει ένα σταθερό υποστηρικτικό δίκτυο που αποτελείται από την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους, οι οποίοι τη βοηθούν στην ανάρρωσή της μετά την επιστροφή της στο Windsor. Τη στήριξή τους δείχνουν και τα τρία παιδιά της, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis. Όπως αναφέρει πηγή στο βρετανικό ΟΚ!, τα τρία πριγκιπόπουλα αφιερώνουν χρόνο για να βοηθήσουν στη φροντίδα της μητέρας τους και να την κάνουν να νιώθει άνετα.

«Το σπίτι είναι γεμάτο με τα αγαπημένα λουλούδια της Kate, άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια, καθώς και τα αγαπημένα της σνακ», συνεχίζει η πηγή. «Η οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχουν πίσω στο σπίτι στο Adelaide Cottage». 

Ταυτόχρονα, ο πρίγκιπας William φαίνεται πως έχει αναλάβει τον ρόλο του στην κουζίνα και ετοιμάζει ορισμένα από τα αγαπημένα γεύματα της Kate Middleton. «Ο William ασχολείται με την κουζίνα. Δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά. Ετοιμάζει γεύματα όπως βρώμη και smoothies, ψητό κοτόπουλο και ακόμη και το αγαπημένο καυτερό φαγητό της Kate», αναφέρει πηγή. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση