ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Βασιλιάς Felipe: Η χειρονομία του που έγινε viral

Η σχέση του Felipe με τον πατέρα του Χουάν Κάρλος, βρέθηκε για ακόμα μία φόρα στο προσκήνιο των μέσων.

Μαρία Καραμάνου

Μέλη της Ισπανικής βασιλικής οικογένειας πραγματοποίησαν ταξίδι στην Αγγλία για να παρευρεθούν στην επέτειο μνήμης ενός έτους από τον θάνατο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, εντός των τειχών του κάστρου του Windsor. Αρκετές απουσίες προκάλεσαν σχόλια, ενώ η παρουσία κάποιων προσώπων έγινε επίσης αντικείμενο συζήτησης. Μεταξύ αυτών, ξεχώρισε η εμφάνιση του πρώην βασιλιά Χουάν Κάρλος και του γιου του, του τρέχοντα βασιλιά της Ισπανίας, Felipe.

Ο βασιλιάς Felipe ήταν συνοδευόμενος από την σύζυγό του, τη βασίλισσα Letizia, και τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Σοφία της Ισπανίας, αδερφή του αποβιώσαντος. Ωστόσο, αυτό που κατέκτησε την προσοχή των παρατηρητών και έγινε θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μια συγκεκριμένη χειρονομία του Felipe προς τον πατέρα του.

Καθώς μπαίνανε και έφευγαν από την εκκλησία, ο 56 ετών βασιλιάς επεδείκνυε φροντίδα προσφέροντας το χέρι του για να βοηθήσει τον Χουάν Κάρλος, ο οποίος δυσκολεύεται να περπατήσει και χρησιμοποιεί μπαστούνι για στήριξη. Αυτή η συμπεριφορά έφερε εκ νέου στο επίκεντρο την περίπλοκη σχέση μεταξύ του βασιλιά Felipe και του πατέρα του.

Πρόσφατα, το βιβλίο με τίτλο «Juan Carlos I, the King in the Desert» του Ισπανού δημοσιογράφου Alejandro Entrambasaguas, εξερεύνησε τις δυναμικές μεταξύ πατέρα και γιου κατά τη διάρκεια των προηγουμένων ετών. Μετά την μόνιμη μετακόμιση του Χουάν στο Άμπου Ντάμπι τον Αύγουστο του 2020, οι σχέσεις τους, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας, παρέμειναν ισχυρές.

Ένα σημαντικό γεγονός για τη σχέση τους ήταν όταν ο Felipe επισκέφτηκε ιδιωτικά τον πατέρα του στο Άμπου Ντάμπι το 2023, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία ενός ταξιδιού για την κηδεία ενός σεΐχη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αυτή η επίσκεψη ήταν καθοριστική για την προσωρινή επιστροφή του Χουάν Κάρλος στην Ισπανία, λίγο αργότερα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση