ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Hailey και Justin Bieber: Περιμένουν παιδί;

Ο πατέρας της ζητά να προσευχηθούμε για αυτή και τον διάσημο τραγουδιστή

Μαρία Σάββα

Διάφορες φήμες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, θέλοντας την Hailey Bieber και τον Justin Bieber να περιμένουν το πρώτου παιδί.

Οι εν λόγω εικασίες ξεκίνησαν όταν ο πατέρα της Hailey, Steven, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, παρακάλεσε τους ακόλουθούς του να προσευχηθούν για την κόρη του και τον γαμπρό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: «Χριστιανοί, σας παρακαλώ όταν σκέφτεστε τον Justin και τη Hailey, αφιερώστε ένα λεπτό για να προσφέρετε μια μικρή προσευχή για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο».

Επίσης, πρόσθεσε στη λεζάντα, ανάμεσα σε άλλα ότι: «Υπάρχουν ιδιαίτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι σε θέσεις υψηλής προβολής. Έτσι συχνά ανεξάρτητα από τα υλικά πράγματα ή τα βραβεία αντιμετωπίζουν συχνά πνευματικό πόλεμο που είναι έντονος και προσπαθεί να καταστρέψει την πίστη τους, τον γάμο και τη ζωή τους γενικότερα».

Να σημειώσουμε πως μετά από αυτή την αινιγματική ανάρτηση το ζευγάρι φαίνεται να επισκέφθηκε μία εκκλησία, βάζοντας σε περισσότερες σκέψεις τους θαυμαστές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση