ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Πρίγκιπας William: Πώς σχολιάστηκε η απουσία του στην κηδεία του νονού του;

Ο λόγος που απουσίαζε και οι έντονες κριτικές που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου

Ζωή Τουτουντζίδου

Την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ η Εξόδιος Ακολουθία έλαβε χώρα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αθηνών, προεξάρχοντας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ενώ συμμετείχαν και οι συνοδικοί αρχιερείς-μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

 

Στη κηδεία παρευρέθηκαν μέλη της οικογένειας του, τα παιδιά του και η σύζυγος του Άννα-Μαρία ενώ δεν πολλοί royals από σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά βασίλεια έδωσαν το παρών τους αποχαιρετώντας τον τέως βασιλιά.

Και ενώ πολλοί περίμεναν ότι την βασιλική οικογένεια θα εκπροσωπούσε ο βαφτιστήρας του τέως βασιλιά William ή και ο βασιλιάς Κάρολος με τον οποίον είχαν άψογες σχέσεις, τελικά είδαμε την πριγκίπισσα Άννα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο ο πρίγκιπας William όσο και ο βασιλιάς Κάρολος αδυνατούσαν να παρευρεθούν στην κηδεία λόγο ενός πρωτοκόλλου που τους αναγκάζει να παρευρίσκονται σε κηδείες αρχηγών κρατών, γεγονός που σχολιάστηκε αρκετά από τα ξένα μέσα.

Με τον πρίγκιπα William να λαμβάνει τις τελευταίες ημέρες σφοδρή κριτική από το γερμανικό δίκτυο RTl το οποίο αναφέρει μάλιστα πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προτίμησε αντί αυτού να παρευρεθεί σε μάθημα μαγειρικής στο Μπέρκσαϊρ.

«Ενώ πολλοί υψηλόβαθμοι από τους βασιλικούς οίκους από την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα τη Δευτέρα (16 Ιανουαρίου) για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Β' (82 ετών), ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος έλειπε: ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Είναι το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη! Αλλά εμφανίστηκε για να μαγειρέψει όχι μακριά από το μέρος που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο» αναφέρει το RTL. «Το γεγονός ότι ο διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου έβαλε ο ίδιος ποδιά προκάλεσε χαμόγελα» , πρόσθεσε το RTL, σχολιάζοντας σε ένα άλλο σημείο του άρθρου τη εκδήλωση ως ««Chicken Teriyaki» όπου οι συμμετέχοντες έμειναν έκπληκτοι «όταν ξαφνικά ένας πρίγκιπας πλησίασε».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση