ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Ο Pele αναγνώρισε την «κρυφή» του κόρη στην διαθήκη του

Το άνοιγμα της διαθήκης και η περιουσία του αξίας 13 εκατομμυρίων λιρών

Ζωή Τουτουντζίδου

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του άνοιξε η διαθήκη του θρύλου του ποδοσφαίρου Pele ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο στις 29 Δεκεμβρίου 2022 σε ηλικία 82 ετών.

«Ο Pele πέθανε στις 15:27 τοπική ώρα λόγω πολλαπλής ανεπάρκειας των οργάνων του, που προκλήθηκε από τον καρκίνο του παχέους εντέρου», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Στην διαθήκη του ο άσσος του ποδοσφαίρου αναγνώρισε έστω και ετεροχρονισμένα την «μυστική» του κόρη, Sandra Regina την οποία απέκτησε με την καθαρίστρια του Aniso Machado.

Η Machado είχε παλέψει για πολλά χρόνια προκειμένου να τον κάνει να παραδεχτεί πως ήταν ο πατέρας, αλλά εκείνος αρνιόταν ακόμη και όταν ένα τεστ DNA απέδειξε το αντίθετο.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι τη στιγμή που διάβαζε τη διαθήκη του, ανακαλύφθηκε ότι είχε αφήσει ό,τι είχε στα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένης της Regina. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 13 εκατομμύρια λίρες.

Λίγα λόγια για την κόρη του Pele, Regina

Η Regina γεννήθηκε το 1964 μετά την παράνομη ερωτική σχέση που είχε η μητέρα της για χρόνια με τον ποδοσφαιριστή και πέθανε το 2006.

 Έχει δύο παιδιά, τον Felinto και τον Gabriel οι οποίοι γνώρισαν τον παππού τους στο νοσοκομείο μία ημέρα πριν πεθάνει και μάλιστα έχουν λάβει μέρος των χρημάτων της διαθήκης του. Έτσι, έληξε ένα οικογενειακό δράμα που κρατούσε δεκαετίες, λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή ο ποδοσφαιριστής, εκπληρώνοντας το όνειρο της κόρης του και αναγνωρίζοντας την ως παιδί του.

«Μίλησα με τις θείες μου και μου είπαν ότι ο παππούς μας ήθελε να μας δει. Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι, ήταν μια ευκαιρία που περιμέναμε. Κάθε οικογένεια έχει τσακωμούς και διαμάχες, η δική μας δεν διαφέρει, αλλά υπάρχουν στιγμές που η ένωση και η αγάπη είναι πιο σημαντικές από οτιδήποτε άλλο. Είμαστε εξαιρετικά ευτυχισμένοι», ανέφερε σχετικά με την συνάντηση με τον παππού του Pele ο γιος της Regina, Gabriele στην Mirror

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση