ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Πρίγκιπας Harry: Η viral αποκάλυψη για την κόρη του

Σπάνια κάνει αναφορές στα παιδιά του και την οικογένεια του με τη Meghan Markle.

Μαρία Καραμάνου

Η Lilibet Diana, ή Lili όπως την αποκαλούν με χαρά οι γονείς της, είναι το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, όπου οι γονείς της επέλεξαν να ζήσουν για να προστατεύσουν την οικογένειά τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μικρή πριγκίπισσα, που θα γίνει τριών ετών τον ερχόμενο Ιούνιο, παραμένει εκτός του δημοσίου βλέμματος, με τους γονείς της να προτιμούν να διατηρούν την ιδιωτικότητά τους.

Ο πρίγκιπας Harry αναφέρθηκε σε ένα βίντεο στο οποίο επισήμανε την ομοιότητα της Lili με τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Κάθε φορά που γίνεται μια σπάνια αναφορά στα παιδιά τους, η αντίδραση των οπαδών της βασιλικής οικογένειας είναι ιδιαίτερα έντονη.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προέρχεται από το ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν ο πρίγκιπας Harry και η δούκισσα του Sussex για το Netflix προς το τέλος του 2022. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, οι δύο τους μοιράστηκαν ανέκδοτες φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή και από τα δύο παιδιά τους. Σε ένα σημείο, ο πρίγκιπας Harry εκφράζει υπερηφάνεια για την ομοιότητα της μικρής του κόρης, της Lilibet Diana, με τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana.

Ο Harry αποκαλύπτει ότι διακρίνει πολλά χαρακτηριστικά από τη μητέρα του στη Lili. Επιπλέον, επισημαίνει την ομοιότητα της μικρής πριγκίπισσας με την οικογένεια Spencer. Το γεγονός ότι η Lili έχει ήδη το όνομα της εκλιπούσας γιαγιάς της, πριγκίπισσας Diana, αναδεικνύει την ειδική θέση που κατέχει η αείμνηστη πριγκίπισσα στην οικογένεια τους.

Ο πρίγκιπας αναφέρει ότι η μικρή Lilibet Diana κληρονόμησε τα ίδια μπλε μάτια που είχε η πριγκίπισσα Diana, ενώ επισημαίνει επίσης την ομοιότητα των χρυσοκόκκινων μαλλιών της με τα δικά του. Το συγκεκριμένο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ έγινε viral στα social media, ειδικά στο TikTok. Ένας λογαριασμός που είναι αφιερωμένος στην πριγκίπισσα Diana το μοιράστηκε, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 169 χιλιάδες views. Οι χρήστες ενθουσιάστηκαν με το βίντεο που αποκαλύπτει τη στενή σχέση του πρίγκιπα με τη μνήμη της μητέρας του και την κόρη του.

Δείτε το βίντεο εδώ:

@queendianaspncer his little spencer rm/ib: @sofi#princesslilibet #princesslilibetedit #princesslilibettdiana #lilibetdiana #lilibetdianaedit #princeharry #princessdiana #princessdianaedit #princeharryedit #meghanmarkle #meghanmarkleedit #princearchie som original - daisy

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση