ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νατάσα Θεοδωρίδου: Της έκαναν πρόταση γάμου επί σκηνής

«Έλα βάλτο δακτυλίδι, ντάξει έβαλα και μονόπετρο», είπε χιουμοριστικά.

Μαρία Καραμάνου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έζησε μια απρόσμενη στιγμή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε ένα νυχτερινό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου, 3 Φεβρουαρίου. Ένας 18χρονος θαυμαστής της της έκανε πρόταση γάμου και της πρόσφερε ένα μονόπετρο, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και αναπάντεχο σκηνικό.

Αρχικά, η καλλιτέχνης φάνηκε να «χάνεται» από τον έκπληκτο ενθουσιασμό, αλλά στη συνέχεια, τρόλαρε ευχαριστημένη την κατάσταση. Παραλαμβάνοντας το μονόπετρο και τα λουλούδια, τα οποία έφτασαν μέχρι και τον χώρο της εκδήλωσης, επέλεξε ακόμα και να το φορέσει.

Στη συνέχεια, σχολίασε με χιούμορ την κατάσταση, λέγοντας ότι έχει δύο διαζύγια και μια ακόμα περίπτωση να περάσει από την εκκλησία, ρωτώντας αν χρειάζεται κάτι άλλο ένας γάμο. Τέλος, τρολάροντας ακόμα περισσότερο, ανακοίνωσε ότι θα στείλει το μονόπετρο στη μητέρα της, αναρωτιόμενη μήπως χάσανε την ευκαιρία να το δουν.

Μάλιστα είπε χιουμοριστικά, «Έχω δυο διαζύγια, έχω μια ακόμα περίπτωση να περάσω από την εκκλησία, μια με εσένα; Έλα βάλτο δακτυλίδι, ντάξει έβαλα και μονόπετρο τι άλλο θέλω;Πού 'σαι μάνα να με δεις...θα το στείλω στη μάνα μου, μην το χάσουμε». 

Δείτε το βίντεο εδώ:

@papavgeri #natasatheodoridou #natasa #aktipireos #viral #fyp πρωτότυπος ήχος - Μαρία0

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση