ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Ανδρέας Γεωργίου για «Famagusta»: Κατηγορείται πως εκμεταλλεύτηκε το όνομα της πόλης για κερδοφορία

Ξέσπασε ο Κύπριος ηθοποιός

Μαρία Σάββα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη νέα σειρά "Famagusta" και αντιμετώπισε ορισμένες ενστάσεις που έχουν εκφραστεί γύρω από αυτήν. Κατά τη δήλωσή του, εξέφρασε τον σκοπό της σειράς, τονίζοντας την εκπαιδευτική της διάσταση.

«Σε συνεργασία με τον Κούλλη, επιδιώξαμε να προσφέρουμε μια ευκαιρία στα νεότερα παιδιά να εξοικειωθούν με ορισμένα ιστορικά γεγονότα μέσα από τη σειρά "Famagusta". Ανεξαρτήτως των διαφόρων αντιδράσεων που ακούγονται, πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερη προσέγγιση για να επιτύχουμε τον εν λόγω στόχο. Μέσα από την φανταστική αφήγηση, οι θεατές ανακαλύπτουν πτυχές της ιστορίας της Αμμόχωστου, της κατεχόμενης Κύπρου και της εισβολής των Τούρκων το 1974», δήλωσε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

Επίσης, πρόσθεσε στη συνέντευξη που έδωσε στο «ΤΕΤ- Α- ΤΕΤ»: «Το γεγονός ότι λένε πολλά, όχι, δεν με πλήγωσε. Ήταν κάτι που το περιμέναμε και είναι φυσικό. Όποια δουλειά και να κάνεις, θα υπάρξουν και κάποιοι που θα την δουν με μια άλλη ματιά. Την κα. Άννα Μαραγκού (σ.σ. οι οποία και εξέφρασε δημόσια ενστάσεις) την έχω καλέσει προσωπικά στην πρεμιέρα της σειράς, στέλνοντας ένα μήνυμα στο Facebook που δεν μου απάντησε ποτέ και της ζήτησα να έρθει να δει το επεισόδιο για να έχει άποψη. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι όλοι είχαν άποψη πριν δουν τη σειρά. Εγώ ζήτησα, μέσω αρκετών ανθρώπων, να το μεταφέρουν για να έρθουν και να δουν τη σειρά ή να την δουν στον αέρα και μετά ας πουν ότι θέλουν. Εννοείται ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει τη γνώμη του».

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε: «Αυτό που θέλω να τονίσω όμως είναι το σχόλιο που άκουσα και δεν μου άρεσε, ότι «εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για σκοπούς κερδοφορίας». Κατ’ αρχάς να πούμε ότι κατάγομαι από την περιοχή της Αμμοχώστου, έχω μεγαλώσει με πολλές ιστορίες από τον παππού μου για την Αμμόχωστο και είναι η πόλη που μεγάλωσα και αισθάνομαι πολύ κοντά μου. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει και να δει το κοστολόγιο της σειράς για να δουν ότι όχι μόνο δεν είναι κερδοφόρα η σειρά, αλλά βάζουμε και από την τσέπη μας».

Τελειώνοντας είπε: «Είναι μια σειρά που κάνουμε με πάρα πολύ μεράκι και πάρα πολύ αγάπη μαζί με τον Κούλλη και σίγουρα δεν είναι μια σειρά που θα μας κάνει πλούσιους. Θα μας κάνει πλούσιους με άλλον τρόπο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση