ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Kate Middleton: Ο λόγος που επέλεξε το London Clinic για τη νοσηλεία της

Από πάντα, το King Edward VII's Hospital υπήρξε το νοσοκομείο επιλογής της βασιλικής οικογένειας.

Μαρία Καραμάνου

Η παράλληλη νοσηλεία της Kate Middleton και του βασιλιά Καρόλου είναι ένα θέμα που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Και οι δύο έχουν επιλέξει το The London Clinic, για τις νοσηλείες τους.

Το King Edward VII's Hospital έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ήταν το νοσοκομείο επιλογής του πρίγκιπα Φίλιππου, που έμεινε εκεί το 2021, καθώς και της βασίλισσας Καμίλα, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση εκεί το 2012. Ακόμη και η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε αυτό το νοσοκομείο για μια επέμβαση στο γόνατο το 2003.

Ο λόγος που η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξαν το νοσοκομείο The London Clinic προκειμένου να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Η ανακοίνωση της πριγκίπισσας και του βασιλιά για τις προγραμματισμένες επεμβάσεις προκάλεσε έκπληξη στους Royal Fans.

Η επιλογή της κλινικής συχνά γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των ασθενών, καθώς και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει κάθε ιατρική μονάδα. Η Emily Nash, στο podcast της, προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που επέλεξαν αυτό το νοσοκομείο για τις επεμβάσεις τους.

Η ίδια αποκάλυψε, «Η κλινική συνδέεται στενά με τον βασιλιά Edward VII, όπου παραδοσιακά πηγαίνουν οι βασιλείς. Δεν είναι θέμα ότι το απορρίπτουν αυτό. Πολλοί από τους ανώτερους συμβούλους που βρίσκονται στην Κλινική του Λονδίνου έχουν εργαστεί στο ιατρικό προσωπικό. Έτσι, υπάρχει κάποια οικειότητα. Και είναι κατανοητό, οι άνθρωποι δεν επιλέγουν το νοσοκομείο μόνο για τις παροχές του αλλά για τον σύμβουλο και για το άτομο που θα τους φροντίσει». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση