ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Πρίγκιπας Harry: Ετοιμάζει δεύτερο βιβλίο

Παρόλο που το πρώτο του βιβλίο δημιούργησε πολλά προβλήματα στη σχέση του με την βασιλική οικογένεια, ο Harry είναι έτοιμος να γράψει την συνέχεια.

Μαρία Καραμάνου

Πολλοί φανς της βασιλικής οικογένειας φαίνεται να μην είναι και πολύ χαρούμενοι με την νέα αποκάλυψη του πρίγκιπα Harry, ότι πρόκειται να γράψει δεύτερο βιβλίο και μάλιστα την συνέχεια του «Spare». To ενδεχόμενο να αποκατασταθούν οι σχέσεις του πρίγκιπα με την οικογένεια του, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουν, φαίνεται πιο μακρινό από ποτέ. 

Το νέο του εγχέιρημα και βιβλίο, δεν θα προκαλέσει καλά συναισθήματα ούτε από την πλευρά του βασιλιά Καρόλου αλλά ούτε και από την πλευρά του αδερφού του πρίγκιπα William. Όσο για την Kate, το μόνο σίγουρα είναι ότι δεν θα υποδεχτεί με χαρά τις νέες αποκαλύψεις που σκοπεύει να κάνει αυτή την φορά ο Harry. 

Οι ισχυρισμοί του στο πρώτο του βιβλίο «Spare» ήταν αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα στη σχέση του με τον πατέρα του και τον αδερφό του, ακόμη και με την Kate Middleton. Υπάρχει λοιπόν έντονη ανησυχία ότι η συνέχεια του βιβλίου θα δημιουργήσει νέες συζητήσεις και προβλήματα, που μάλλον δεν θα λυθούν.

«Το πρόβλημα που υπάρχει, αυτή τη στιγμή, είναι ότι υπάρχει θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης» σημειώνει στο Tatler ο βιογράφος του βασιλιά Καρόλου, Robert Hardman. «Αποκάλυψε τόσα πολλά μυστικά, κρατούσε σημειώσεις», αποκάλυψε ο Hardman. 

Και συνέχισε, «Τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ...κρατούσε σημειώσεις. Ως συγγραφέας, αυτό λέει σε εμένα ένα και μόνο πράγμα: το δεύτερο μέρος μάλλον έχει δρομολογηθεί». 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση