ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Μακρυμάνικο bodycon φόρεμα και μποτάκια
 

Ο ΔΗΣΥ λάνσαρε αθλητικά παπούτσια

Δείτε την Αννίτα Δημητρίου να φοράει τα νέα αθλητικά παπούτσια του κόμματος

Μαρία Σάββα

Λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές ο Δημοκρατικός Συναγερμός φαίνεται να εμπνεύστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λανσάροντας αθλητικά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με παπούτσια της ΝΔ

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημοκρατικός Συναγερμός λάνσαρε λευκά αθλητικά παπούτσια για τα άτομα που υποστηρίζουν το κόμμα, τα οποία πάνω έχουν τυπωμένο το λογότυπο του κόμματος στο πλάι αλλά και ολογράφως το όνομά του στο πίσω μέρος του παπουτσιού.

Να αναφέρουμε πως σε πρόσφατο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του ΔΗΣΥ στο Instagram, στο οποίο φαίνεται η Πρόεδρος του κόμματος και της Βουλής Αννίτα Δημητρίου να φοράει τα παπούτσια.

@disy1976 Ξεκινάμε #ΕυρώπηOnTour Με την πιο δυνατή ομάδα στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η μόνη επιλογή για την Ευρώπη! Δυνατός ΔΗΣΥ σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη. Πάφος, 12 μμ, Πλατεία Κένεντι Λεμεσός, 2 μμ, Πλατεία Κακογιάννη Παραλίμνι, 5:30 μμ, Πλατεία Αγίου Γεωργίου Λάρνακα, 7:15 μμ, Stories Cocktail & Wine Bar (closing event) #Ευρωεκλογές #ΔΗΣΥ #cyprus #tiktokcyprus #fyp Motivating rock, sports, and racing(1541312) - Br'z

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση