ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Η 7η επέτειος γάμου της Κυριάκου και του Μερκή

Το ρομαντικό βίντεο που μοιράστηκαν με τους ακόλουθους τους.

Μαρία Καραμάνου

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου, η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος μερκής γιόρτασαν ένα σημαντικό σκαλοπάτι στην ιστορία της αγάπης τους και της σχέσης τους- 7 χρόνια γάμου. Η Άντρεα και ο Γιώργος, γνωστό ερωτευμένο ζευγάρι του νησιού και μάλιστα από τα πιο αγαπημένα, επέλεξαν να γιορτάσουν αυτή την ημέρα με μια συγκινητική δημοσίευση στο Instagram.

Το ζευγάρι, που είναι ακόμα περισσότερο ερωτευμένο από ποτέ, μοιράστηκε ένα υπέροχο και ρομαντικό βίντεο που παρουσιάζει τις στιγμές που έχουν ζήσει μαζί τα τελευταία 7 χρόνια. Το βίντεο συνοδεύτηκε από το τραγούδι «Εμείς» του Στέλιου Ρόκκου με την Ήβη Αδάμου και η γνωστή influencer και ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε, «7 χρόνια γάμου. Σκεφτόμουν τι να γράψω γι’αυτά τα 7 χρόνια...Αυτό το τραγούδι τα λέει όλα. Γιατί εμείς οι δυο μπορούμε τα ακατόρθωτα». 

Μάλιστα, σε προηγούμενη της συνέντευξη, η Άντρεα είχε αποκαλύψει για την γνωριμία τους ότι, «Ο Γιώργος επανήλθε στο προσκήνειο περίπου έξι χρόνια μετά, όταν έγινε κολλητός φίλος με τον αδελφό μου. Όταν μου ζήτησε για πρώτη φορά να βγούμε ραντεβού υποσυνείδητα ήξερα που θα καταλείξει αυτή η σχέση γιατί ο Γιώργος έκανε μεγάλες δηλώσεις. Για αρκετά χρόνια και πριν ακόμη βγούμε ραντεβού, έλεγε δεξιά και αριστερά ότι μια μέρα θα με παντρευτεί. Αυτό σου δημιούργησε μια ασφάλεια. Υπήρχε η προϋπόθεση ότι ήθελε κάτι σοβαρό». 

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση