ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: ''Το παλεύω με την υγεία μου. Είναι μια δύσκολη κατάσταση''

Αποκαλύπτει για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

newsroom must

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα νεότερα της υγείας της.

«Το παλεύω με την υγεία μου. Είμαι καλύτερα γιατί αποφάσισα να το δω διαφορετικά και να το αντιμετωπίσω χωρίς να με πάρει από κάτω. Είναι μια δύσκολη κατάσταση να ζεις με κάτι που έτσι σε βαραίνει, αλλά όλα καλά. Όταν συμβαίνει κάτι που έχει να κάνει με την ισορροπία σου, γιατί το αυτί έχει αυτή την… ιδιότητα, είναι λίγο βίαιο, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να τα αντιμετωπίζω όλα.

Για την τηλεόραση ρωτήστε τα κανάλια, μη ρωτάτε εμένα. Φυσικά και θέλω να κάνω τηλεόραση, αλλά με την τηλεόραση είμαστε λίγο τσακωμένοι τον τελευταίο καιρό, κάτι περίεργο συμβαίνει. Δεν εξαρτάται από μένα να τα ξαναβρούμε, αλλά από την τηλεόραση», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Να θυμίσουμε πως εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους στο παρελθόν πως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την ακοή της καθώς όπως αποκάλυψε, από απροσεξία της ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί της, με συνέπεια να μην ακούει καλά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα…».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση