ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Patrick Swayze: «Είμαι νεκρός»

Όλα όσα αποκάλυψε η σύζυγός του Lisa για τις τελευταίες στιγμές του γνωστού ηθοποιού.

Μαρία Καραμάνου

Η Lisa Swayze μίλησε ανοιχτά για το δύσκολο ταξίδι που ξεκίνησε με τη διάγνωση του συζύγου της, Patrick Swayze, με καρκίνο του παγκρέατος.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Amy and T.J. Podcast, η Lisa μοιράστηκε την αρχική αντίδραση του συζύγου της όταν έμαθε τη δυσάρεστη είδηση της διάγνωσής του τον Ιανουάριο του 2008. Αντί να του το πει μετά από μια ιατρική εξέταση, όταν επιβεβαιώθηκε η διάγνωση, η Lisa περίμενε. Όταν εκείνη ξύπνησε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, είδε τον γιατρό και τον Patrick μαζί στο δωμάτιο και κατάλαβε ότι ο γιατρός τον είχε ήδη ενημερώσει για τη διάγνωση.

«Όταν έμαθε για πρώτη φορά ότι είχε καρκίνο του παγκρέατος, γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε, "Είμαι νεκρός"», είπε στο podcast. «Εγώ δεν ήξερα πολλά για τον καρκίνο του παγκρέατος, αλλά εκείνος ήξερε, και απ' ό,τι ήξερε κάθε φορά που άκουγες ότι κάποιος είχε αυτό τον τύπο καρκίνου ήταν σαν να έλεγες: "Λοιπόν, αυτός έφυγε από εδώ"».

«Βέβαια, ο γιατρός είπε ότι μπορείς να προχωρήσεις στη θεραπεία και να είναι όσο επιθετική θέλεις, αλλά σκέψου να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου σχετικά νωρίς. Αυτό είναι ένα σκληρό πράγμα να το ακούς», δήλωσε στο podcast.

«Η ζωή σου αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και ποτέ δεν θα είναι ίδια μετά από αυτό. Όλα άλλαξαν. Πάντα αποκαλούσαμε τους εαυτούς μας αισιόδοξους ρεαλιστές, επειδή γνωρίζαμε κατά πάσα πιθανότητα πώς θα εξελισσόταν αυτό, αλλά επιμείναμε ότι θα ήταν εκείνος που θα τα κατάφερνε, επειδή συμβαίνουν θαύματα. Κρατούσαμε τόσο θετική στάση απέναντι σε όλα, αλλά ήταν σαν να ζούσαμε σε έναν απόλυτο εφιάλτη 24 ώρες το 24ωρο».

Η Lisa εξήγησε ότι κάθε τους προσπάθεια επικεντρώθηκε στο να βοηθήσουν τον Patrick να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπιζε. Η πρώτη κίνησή της ήταν να επικοινωνήσει με την κουνιάδα της, η οποία εργαζόταν ως ογκολόγος στο Τέξας, και να της ζητήσει συμβουλές. Η κουνιάδα της πρότεινε να τον εντάξουν σε μια κλινική δοκιμή για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο με τον πιο επιθετικό τρόπο. Εκτός από τις ιατρικές παρεμβάσεις, η Lisa εξήγησε ότι προσπάθησαν να διατηρήσουν θετική νοοτροπία. 

Η Lisa μοιράστηκε μια συγκινητική στιγμή που έζησε με τον σύζυγό της, Patrick, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο ράντσο τους στο Νέο Μεξικό. Καθώς περπατούσαν μαζί, ο Parick της εξέφρασε την επιθυμία του να πάει για τελευταία φορά κάμπινγκ. Η Lisa τον περιέγραψε ως έναν που την κοίταξε με δάκρυα στα μάτια και της είπε, «Θέλω να ζήσω». Αυτή η στιγμή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για εκείνη, αναδεικνύοντας τη βαθιά επιθυμία του συζύγου της να αξιοποιήσει κάθε στιγμή ζωής που του απέμενε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση