ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Jinius Marketplace:Η νέα πλατφόρμα που ενθουσιάζει

Μέσω του πρωτοποριακού online marketplace της Jinius, ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει μια τεράστια ποικιλία lifestyle προϊόντων, brands και καταστημάτων

newsroom must

Την πιο σύγχρονη και δυναμική lifestyle πλατφόρμα της Κύπρου, το Jinius Marketplace, που αποτελεί ένα δυναμικό σύμμαχο επιχειρήσεων και καταναλωτών, παρουσίασε επίσημα η Τράπεζα Κύπρου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση ενώπιον εκλεκτών προσκεκλημένων.

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024, στο Fuel House στη Λευκωσία, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γνωστοί influencers και άμεσα ενδιαφερόμενοι, είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την πρωτοποριακή και φρέσκια εμπειρία της καινοτόμας πλατφόρμας.

Οι καλεσμένοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις δυνατότητες που παρέχει το Jinius Marketplace, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα καθιερωθεί ως ο go-to προορισμός για online αγορές, σε όλη την Κύπρο.

Τα πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές

Μέσω του πρωτοποριακού online marketplace της Jinius, ο χρήστης μπορεί να ανακαλύψει μια τεράστια ποικιλία lifestyle προϊόντων, brands και καταστημάτων. Ταυτόχρονα, απολαμβάνει εξατομικευμένη εμπειρία αγορών και επωφελείται από αξιόπιστες κριτικές, σε ένα πρωτίστως ασφαλές περιβάλλον αγορών.

Στην ουσία, το Jinius Marketplace φέρνει όλη την αγορά στα χέρια μας έξυπνα, γρήγορα και εύκολα, ενώ προσφέρει σημαντικά οφέλη όπως:

  • Τη δυνατότητα αγορών από πολλά καταστήματα με μόνο ένα check out.
  • Δωρεάν και γρήγορη παράδοση σε όλη την Κύπρο, καθώς και δωρεάν επιστροφές.
  • Επιβράβευση με 5 βαθμούς ανταμοιβή για κάθε €1 πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου.

Τα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις

Σ’ ότι αφορά τις επιχειρήσεις -μικρές και μεγάλες-, η πλατφόρμα προδιαγράφει λαμπρό μέλλον για την εξέλιξή τους, καθώς διανοίγονται γι’ αυτές νέοι ορίζοντες ανάπτυξης με διασφαλισμένη την αύξηση του κύκλου των εργασιών τους.

Ανάμεσα σε άλλα, προσφέρει:

  • Πρόσβαση σε χιλιάδες νέους πελάτες σε όλη την Κύπρο.
  • Αύξηση εσόδων και αναγνωρισιμότητας.
  • Συμμετοχή στις marketing ενέργειες της Jinius και αξιοποίηση του courier δικτύου της χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Ενδυνάμωση της online παρουσίας τους.

Παίρνοντας τον λόγο, η Γενική Διευθύντρια της Jinius Έλενα Μέλη εστίασε στα πολλαπλά πλεονεκτήματα και οφέλη που προκύπτουν, με την επισήμανση ότι: «Το Jinius Marketplace έρχεται να αναβαθμίσει τις μέχρι τώρα υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κύπρο, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους να ενδυναμώσουν και να εξελίξουν την online παρουσία τους παγκύπρια. Προσφέρει μια εμπειρία στον καταναλωτή η οποία συναγωνίζεται άλλες διεθνείς πλατφόρμες και αυτό προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις τοπικές επιχειρήσεις, αφού πλέον μπορούν να ανταγωνιστούν το υψηλό επίπεδο το οποίο έχει ως πρότυπο ο Κύπριος καταναλωτής». 

Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε networking στον εντυπωσιακό χώρο του Fuel House, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν signature cocktails υπό τους ήχους της μουσικής του DJ Andrez P που ανέλαβε το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς.

Ανακαλύψτε και εσείς τον νέο προορισμό για τις αγορές σας: jinius.com.cy 

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Πανίκος Νικολάου, Θεοδόσης Θεοδοσίου, Δημήτρης Νικολάου

Μαρία Λεωνίδου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Έλενα Μέλη, Δημήτρης Νικολάου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση