ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Paris Hilton: «Νόμιζα ότι ήμουν ασεξουαλική μέχρι να γνωρίσω τον άνδρα μου»

«Ήμουν γνωστή ως σύμβολο του σεξ, αλλά οτιδήποτε σεξουαλικό με τρόμαζε»

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει το άλλοτε «άτακτο» κορίτσι της διεθνής showbiz, Paris Hilton, η οποία πρόσφατα έγινε και για πρώτη φορά μανούλα.

Σε συνέντευξη που παρέθεσε πρόσφατα στο περιοδικό Harper's Bazaar, μίλησε για την σχέση με τον σύζυγο της, Carter Reum λέγοντας ότι υπήρξε ασεξουαλική μέχρι να τον γνωρίσει. Η Ασεξουαλικότητα ή μη σεξουαλικότητα ουσιαστικά είναι η έλλειψη ερωτικής έλξης από κάποιο άτομο οποιουδήποτε φύλου  ή χαμηλό ενδιαφέρον για σεξουαλική δραστηριότητα.

«Ήμουν γνωστή ως σύμβολο του σεξ, αλλά οτιδήποτε σεξουαλικό με τρόμαζε» είπε αρχικά η διάσημη κληρονόμος και πρόσθεσε «Αποκαλούσα τον εαυτό μου "κλέφτη φιλιών" επειδή μου άρεσε μόνο να φιλιέμαι. Πολλές από τις σχέσεις μου δεν πήγαν καλά εξαιτίας αυτού. Όλα αυτά, μέχρι να έρθει ο Carter. Μου αρέσει να τα "φτιάχνω" με τον άντρα μου Δεν είναι διάσημος. Είναι έξυπνος. Προέρχεται από μια καλή οικογένεια. Είναι καλός άνθρωπος. Ήταν το αντίθετο από αυτό που είχα συνηθίσει όταν έψαχνα για άντρες»

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Αναφέροντας στην συνέχεια ότι νιώθει επιτέλους ασφαλής δίπλα χάρη στον σύζυγο της «Απλά νιώθω ότι μετά από όλη την κόλαση που πέρασα, παίρνω επιτέλους αυτό που μου αξίζει, δηλαδή κάποιον που μπορώ να εμπιστευτώ και κάποιον με τον οποίο μπορώ να χτίσω μια πραγματική ζωή».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση